Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Άρη με 2-0

Στο πλαίσιο των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας- Πρώτη ανάρτηση: 02-02-2017 19:30

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Άρη με 2-0

Με σκόρερ τον Σισoκό στο 50' και τον Νικολάου στο 86', ένας άνευρος Ολυμπιακός νίκησε 2-0 τον μαχητικό Άρη στο γήπεδο Καραϊσκάκη και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα, προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο.

 Και με τους τρεις νεοαποκτηθέντες στη σύνθεσή του ο Ολυμπιακός, αλλά και με αρκετούς νεαρούς παίκτες, ήταν λογικό να υπάρχει πρόβλημα συνεννόησης στον τρόπο ανάπτυξης, γεγονός που βοηθούσε τους μαχητικούς ποδοσφαιριστές του Άρη, να κρατήσουν ισορροπημένο το ματς σε όλο το α' ημίχρονο. Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να απείλησαν σε κανά-δυό περιπτώσεις (25' Ανσαριφάρντ, 36' Σισοκό), αλλά απειλήθηκαν κιόλας (16' Ντούνης).

Ωστόσο, με το ξεκίνημα του β' ημιχρόνου, έφτασαν στο γκολ. Στο 50' ο Μανθάτης σέντραρε, ο Ανσαριφάρντ γύρισε την μπάλα προς τον Σισοκό και ο Γάλλος κοντρόλαρε με το στήθος και πλάσαρε πετυχημένα. Στο 65' ο Καρντόσο στάθηκε και πολλοστή φορά άτυχος, αφού το πλασέ του κατέληξε στο δοκάρι.

Ο Μπαργκάν με σουτ δίπλα από το δοκάρι ανησύχησε για πρώτη φορά τους γηπεδούχους στο 79' και για δεύτερη στο 82'. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ακουστούν σφυρίγματα από την εξέδρα, αλλά το ματς τέλειωσε οριστικά στο 86', όταν ο Σεμπά εκτέλεσε κόρνερ και ο Νικολάου με κεφαλιά έκανε το 2-0.


Η ταυτότητα του αγώνα:
Γκολ: 50' Σισοκό,86' Νικολάου

Κίτρινες κάρτες: Ρέτσος, Φιγκέιρας - Τσουμάνης, Καπνίδης, Ντούνης

Κόκκινες κάρτες: -

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός: Λεάλι, Παρέδες, Ρέτσος, Νικολάου, Σισοκό, Μπουχαλάκης, Μάρτινς, Ελιουνούσι, Μανθάτης, Ανσαριφάρντ, Καρντόσο.

Άρης: Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης, Τσουμάνης, Χαριτωνίδης, Ούγκο ντε Σόουζα, Νέτο, Ντούνης, Πίτου Γκαρσία, Καπνίδης, Μακουτά, Μπαργκάν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top