Βρέθηκε πτώμα σε θερμοκήπιο στο Τυμπάκι της Κρήτης – Ομολόγησε ο δολοφόνος

Σεξουαλικά τα κίνητρα πίσω από το έγκλημα

Το πτώμα ενός Πακιστανού εργάτη βρέθηκε τη Δευτέρα  σε θερμοκήπιο στο Τυμπάκι Ηρακλείου και δράστης είναι ένας 28χρονος ομοεθνής του, ο οποίος όπως ομολόγησε τον σκότωσε γιατί είχαν προσωπικές διαφορές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης ομολόγησε τα ξημερώματα, όμως δεν έπεισε τις αρχές για τα κίνητρα της πράξης του, καθώς αστυνομικές πηγές θεωρούν ότι το έγκλημα σχετίζεται με σεξουαλικά κίνητρα.

Οι λεπτομέρειες μάλιστα του στυγερού εγκλήματος προκαλούν ανατριχίλα, καθώς ο δράστης φέρεται να πολτοποίησε το κεφάλι του θύματος με ένα σφυρί.

Όλα ξεκίνησαν στις 18:30 το απόγευμα της Δευτέρας όταν ο ιδιοκτήτης του θερμοκηπίου άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά, καθώς ο νεαρός Πακιστανός δεν είχε πάει στη δουλειά για μέρες, ενώ επικρατούσε στο σημείο και μια έντονη δυσοσμία.

Ειδοποίησε έτσι τις αρχές που εντόπισαν το θύμα σε ρυάκι κοντά στο θερμοκήπιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να είχαν γίνει προσπάθειες ώστε να τυλιχθεί το πτώμα με νάιλον, όμως οι υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν στην περιοχή οδήγησαν τις αρχές στον εντοπισμό του πτώματος.

Οι αρχές προχώρησαν επίσης στην προσαγωγή δύο συμπατριωτών του θύματος και ο ένας από αυτούς ομολόγησε τη δολοφονία. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top