Λύθηκε το μυστήριο: Αυτοκτονίες «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ πίσω από τα απανθρακωμένα πτώματα σε Σχιστό και Καβούρι

Οι σοροί δυο ατόμων εντοπίστηκαν τα ξημερώματα σε φλεγόμενα αυτοκίνητα στις περιοχές αυτές- Πρώτη Ανάρτηση 24-05-2017 15:26

Λύθηκε όπως όλα δείχνουν το μυστήριο με τα δυο απανθρακωμένα πτώματα που εντοπίστηκαν τα ξημερώματα μέσα σε φλεγόμενα αυτοκίνητα σε Σχιστό και Καβούρι.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr,το πιθανότερο σενάριο σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ είναι αυτό της αυτοκτονίας, τόσο στην περίπτωση της απανθρακωμένης σορού στο Σχιστό, όσο και στη περίπτωση της απανθρακωμένης σορού στο Καβούρι.

Πηγές της ΕΛ.ΑΣ, αναφέρουν πως το αυτοκίνητο που βρέθηκε καμένο στη λεωφόρο Σχιστού, στις 2:30 π.μ., ανήκει σε 50χρονο, ο οποίος είναι αδελφός αστυνομικού και ο οποίος φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Το άλλο όχημα, που επίσης εντοπίστηκε καμένο, στις 5:30 το πρωί, στην παραλία Καβουρίου, ανήκει σε 52χρονο κρεοπώλη, ο οποίος διέμενε στο Παγκράτι. Όπως είπαν σε αστυνομικούς συγγενείς του, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και πριν από λίγο καιρό είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Να σημειώσουμε πάντως ότι καμία από τις δύο απανθρακωμένες σορούς δεν έχει ταυτοποιηθεί μέχρι στιγμής. Φως στα δύο παρόμοια περιστατικά, για τα οποία διενεργεί προανάκριση η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, αναμένεται να ρίξει η έκθεση του ιατροδικαστή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top