Αυτό είναι το «ραβασάκι» της εφορίας στους φορολογούμενους για τα αδήλωτα εισοδήματα

1,2 εκ. φορολογούμενοι θα κληθούν να υποβάλλουν νέα δήλωση

Αυτό είναι το «ραβασάκι» της εφορίας στους φορολογούμενους για τα αδήλωτα εισοδήματα

Εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενοι θα χάσουν πλέον τον ήσυχο ύπνο τους και θα περιμένουν σημείωμα από την Εφορία, για αδήλωτα εισοδήματα, όπως έχει ήδη γράψει το star.gr .   

Η δημοσίευση της απόφασης του Διοικητή της ΑΑΔΕ αποκαλύπτει το περιεχόμενο της «Ειδικής Πρόσκλησης» οικειοθελούς αποκάλυψης φορολογητέας ύλης παρελθόντων ετών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ειδικά σημειώματα θα επιδίδονται στους φορολογούμενους ιδιοχείρως με τον φορολογούμενο να υπογράφει ότι παρέλαβε την ειδική πρόσκληση.

Η ειδική πρόσκληση που λάβουν θα είναι αυτής της μορφής:

Οι ειδικές προσκλήσεις θα αφορούν φορολογούμενους για τους οποίους έχει εκδοθεί ή πρόκειται να εκδοθεί εντολή ελέγχου έως τις 31 Μαΐου.

Μάλιστα με τροπολογία η οποία κατατέθηκε στη Βουλή, προβλέπεται η παράταση της πρώτης προθεσμίας για υπαγωγή στη ρύθμιση των φορολογουμένων στους οποίους κατά την κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή έχει ήδη κοινοποιηθεί προσωρινός διορθωτικός προσδιορισμός φόρου ή προστίμων . Η προθεσμία της 23 Ιανουαρίου, με την τροπολογία παρατείνεται έως τις 7 Φεβρουαρίου 2017.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top