ΠΡΟΣΟΧΗ! Αλλάζει η ημερομηνία καταβολής συντάξεων Δημοσίου

Τι αποφάσισε η κυβέρνηση

​Αλλάζει από αυτό το μήνα η ημερομηνία καταβολής των συντάξεων του Δημοσίου σύμφωνα με απόφαση της κυβέρνησης.

Έτσι, από το τέλος Ιουνίου κι έπειτα οι συντάξεις αυτές θα καταβάλλονται την προτελευταία εργάσιμη ημέρα κάθε μήνα.

Σύμφωνα λοιπόν με τις αλλαγές στις 29 Ιουνίου θα καταβληθούν οι συντάξεις στους υπαλλήλους των υπουργείων Εξωτερικών, Δικαιοσύνης, Ανάπτυξης, πρώην ΥΕΝ, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Πολιτισμού, στους υπαλλήλους της ΕΥΠ, της Βουλής, στο κύριο προσωπικό ΝΣΚ, ΓΓΤΠ, ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος, ΕΘΙΑΓΕ, ΑΠΠΔ, ΕΡΤ, υπουργείων Παιδείας, Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Εθνικής Άμυνας, στους υπαλλήλους ΕΛΣΤΑΤ, ΜΤΠΥ, ΡΑΕ, πολιτικού και εκπαιδευτικού προσωπικού ΑΣΕΙ, στους υπαλλήλους υπουργείων Προστασίας του Πολίτη, Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ΥΠΕΚΑ, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, στους υπαλλήλους Εθνικού Τυπογραφείου, Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, ΥΠΑ, ΟΚΧΕ, Α.Α. Συν. του Πολίτη, ΑΣΕΠ, ΕΣΔΥ, ΟΠΑΔ, στους υπαλλήλους νοσοκομείων, ΟΤΑ, παιδικών σταθμών και στους ιερείς.

Στις 30 Ιουνίου θα δοθούν οι συντάξεις ΝΑΤ, ΚΕΑΝ και ΤΑΠΟΤΕ και την 1η Ιουλίου θα καταβληθούν οι συντάξεις του ΟΑΕΕ και του ΟΓΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top