ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΛΕΦΤΑ ΤΕΛΟΣ – ΑΔΕΙΑΣΑΝ τα ταμεία

Αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Αγορά» για τις δύο πιο καυτές μέρες του Απριλίου

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΛΕΦΤΑ ΤΕΛΟΣ – ΑΔΕΙΑΣΑΝ τα ταμεία

​Με μια πολύ σημαντική αποκάλυψη κυκλοφορεί εκτάκτως την Μεγάλη Παρασκευή η εφημερίδα «Αγορά».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, «δύο φορές μέσα στον Απρίλιο τα δημόσια ταμεία χτύπησαν “κόκκινο”, ξέμειναν δηλαδή από χρήματα».

Όπως αναφέρει το αποκλειστικό δημοσίευμα της εφημερίδας «19 Απριλίου από τα ταμεία έλειπαν 150 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία βρέθηκαν αμέσως από την τράπεζα της Ελλάδας και 24 Απριλίου η μαύρη "τρύπα" των ταμείων είχε διογκωθεί στο 1 δισεκατομμύριο ευρώ».

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η δημοσιογράφος Κάτια Μακρή, υπενθύμισε ότι «στις 26 Απριλίου λόγω Πάσχα έπρεπε να πληρωθούν νωρίτερα μισθοί και συντάξεις, άρα στις 24 Απριλίου καταλαβαίνουμε τι μπορεί να επικράτησε στο γενικό λογιστήριο του Κράτους».

Πως βρέθηκαν αυτά τα χρήματα;

Σύμφωνα με την κυρία Μακρή «από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων- δηλαδή από τα χρήματα που επρόκειτο να δοθούν όλη τη χρονιά για τα έργα-και από το σάρωμα των αποθεματικών της Βουλής, του ΟΑΕΔ, του ΕΟΠΥΥ».

Την ίδια ώρα, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται αισιόδοξος ότι η αξιολόγηση θα κλείσει και δεν θα γίνουν εκλογές, παρά τις διαφωνίες με τους Θεσμούς και τα τελεσίγραφα του ΔΝΤ για νέα μέτρα κάβα.

Δείτε επίσης:

Πρόσω ολοταχώς για έκτακτο Eurogroup στις 10 Μαΐου

Πιρς (Αμερικανός πρέσβης): H Ελλάδα χρειάζεται σημαντική ελάφρυνση χρέους

Σαν την «Μεγάλη Παρασκευή» ο Τσίπρας - Ξεροσταλιάζει πάνω απ’το τηλέφωνο –Σε θολά νερά η χώρα

​Σταύρωση χωρίς ανάσταση από ΔΝΤ: Δύσκολη η συμφωνία, ορατός κίνδυνος η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ!

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top