Συνάντηση Δραγασάκη – Χαρδούβελη σήμερα για το Eurogroup της Δευτέρας

Τετ α τετ με αρκετούς συμβολισμούς

Συνάντηση Δραγασάκη – Χαρδούβελη σήμερα για το Eurogroup της Δευτέρας

​Με τον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη θα συναντηθεί σήμερα στις 12:00 ο υποψήφιος στη Β΄ Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Δραγασάκης, ώστε να συζητήσουν την ατζέντα του Eurogroup της Δευτέρας 26 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες θα συζητήσουν επίσης για τον πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης που ανακοίνωσε την Πέμπτη ο πρόεδρος της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι, καθώς επίσης τα δημόσια οικονομικά και τα ταμειακά διαθέσιμα.

Η συνάντηση αυτή έχει ιδιαίτερο συμβολικό ενδιαφέρον, μιας και σε περίπτωση σχηματισμού κυβέρνησης με κορμό ΣΥΡΙΖΑ, οι πληροφορίες θέλουν τον κ. Δραγασάκη να αναλαμβάνει καθήκοντα αντιπροέδρου της κυβέρνησης, ή υπουργού Οικονομικών.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Δραγασάκης θα ενημερώσει τον κ. Χαρδούβελη για τις προθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με την διαπραγμάτευση με τους εταίρους και τις νομοθετικές πρωτοβουλίες των πρώτων ημερών.

Τη Δευτέρα μετά τις εκλογές, ο κ. Χαρδούβελης αναμένεται να ενημερώσει τους ομολόγους του για τις εξελίξεις και να ζητήσει μια παράταση του προγράμματος πέραν της 28ης Φεβρουαρίου.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top