Προετοιμάζουν την μαγειρίτσα και κάνουν αίτηση για το κοινωνικό μέρισμα-ΧΑΜΟΣ με τα ΚΛΙΚ

Χιλιάδες ενδιαφερόμενοι μπαίνουν στην εφαρμογή

​Το Πασχαλινό "mood" δεν εμποδίζει όπως φαίνεται τους φορολογούμενους από την διεκδίκηση του κοινωνικού μερίσματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 10.000 αιτήσεις έχουν ήδη γίνει μέσα σε λίγες ώρες από την ώρα που το ειδικό site της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων έγινε διαθέσιμο προς τους δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος που θα διανείμει η κυβέρνηση.

Ο ενδιαφερόμενος πρέπει να επιλέξει "υπηρεσίες" προς πολίτες και να συμπληρώσει στοιχεία όπως το εισόδημα, τον αριθμό των παιδιών και τον αριθμό παροχής της ΔΕΗ.

-Για αιτήσεις που θα υποβληθούν έως και τις 30 Απριλίου, η καταβολή θα πραγματοποιηθεί έως και τις 10 Μαΐου, λίγο πριν από τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

-Για αιτήσεις που θα υποβληθούν από την 1η Μαΐου έως και τις 31 Μαΐου, η καταβολή θα πραγματοποιηθεί έως και ��ις 10 Ιουνίου.

-Για αιτήσεις που θα υποβληθούν από την 1η Ιουνίου έως και τις 30 Ιουνίου η καταβολή θα πραγματοποιηθεί έως και τις 10 Ιουλίου.

Όπως έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση, 600.000 οικογένειες ή 1 εκ. πολίτες θα λάβουν περίπου 450 εκ. ευρώ με βάση εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top