ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ: Φύγε ΤΩΡΑ για Βρυξέλλες κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάνε την αίτηση και διεκδίκησε μια θέση εργασίας ιδιαίτερου κύρους!

​Ένας τυχερός θα επιλεγεί για τη θέση του Εθνικού Εμπειρογνώμονα -εκπροσώπου της χώρας μας- στην Ευρωπαϊκή Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή στις Βρυξέλλες. Όπως αναφέρεται σε έγγραφο της μόνιμης ελληνικής αντιπροσωπείας στην έδρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η τοποθέτηση θα γίνει με απόσπαση και η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων, λήγει στις 29 Νοεμβρίου.

Οι εθνικοί εμπειρογνώμονες κατά κανόνα αποσπώνται από τις δημόσιες υπηρεσίες των κρατών μελών της ΕΕ, και ως εκ τούτου στην συντριπτική τους πλειονότη��α είναι δημόσιοι υπάλληλοι σε κρατικό, περιφερειακό ή τοπικό επίπεδο.

Όμως, εκτός από τους δημόσιους υπαλλήλους, μπορούν επίσης να αποσπαστούν στην Επιτροπή και εμπειρογνώμονες από διεθνείς οργανισμούς, από πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντ��α, καθώς και από οργανισμούς που υπάγονται στον δημόσιο τομέα, ειδικότερα όταν οι δεξιότητες και οι γνώσεις που διαθέτουν αυτοί είναι απαραίτητες.

Οι ενδιαφερόμενοι, σύμφωνα με τους κανονισμούς της Επιτροπής και του Συμβουλίου της Ε.Ε. περί Εθνικών Εμπειρογνωμόνων, οφείλουν να υποβάλουν την αίτησή τους στην αγγλική, γαλλική ή γερμανική γλώσσα αποκλειστικά μέσω των Μονίμων Αντιπροσωπειών των κρατών-μελών, βάσει του ειδικού εντύπου που μπορούν να βρουν στο http://europass.cedefop.europa.eu/europass/home/hornav/Introduction.csp?loc.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top