Με το καλό να τους δεχτούμε …. !!!!!

Συναγερμός στην κυβέρνηση - Αγωνία στους πολίτες!

Με το καλό να τους δεχτούμε …. !!!!!

​Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στην κυβέρνηση, καθώς την Κυριακή καταφθάνουν … μουσαφίρια !!! Η τρόικα με επικεφαλής τους κυρίους Τόμσεν, Μαζουχ και Μορς έρχεται και πάλι στην χώρα μας όχι για διακοπές αλλά με άγριες διαθέσεις για όλες τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η Ελλάδα!

Στο επίκεντρο των νέων διαπραγματεύσεων μεταξύ του ΥΠΟΙΚ Γ.Στουρνάρα και της τρόικας είναι οι αμυντικές βιομηχανίες αλλά και τα νέα μέτρα λιτότητας που ζητούν οι δανειστές μας για να κλείσει το δημοσιονομικό κενό της διετίας 2015- 2016.

«Καλό θα είναι στην διαπραγμάτευση να ακουστεί και κανένα..... ΟΧΙ από την ελληνική πλευρά» σχολίασε ο δημοσιογράφος, εκδότης της Real News και κεντρικός σχολιαστής του κεντρικού δελτίου του STAR Νίκος Χατζηνικολάου.

«Η τρόικα θα είναι πολύ αυστηρή με τα προαπαιτούμενα αλλά προβλέπεται επίσης πως στη συνέχεια θα είναι ελαστικότερη με την αποδοχή πλεονάσματος . Αν αποδειχτεί το πλεόνασμα, τότε μπαίνει σε σειρά η αναδιάρθρωση του χρέους, που σημαίνει η βιωσιμότητα του χρέους. Οι δύσκολοι μήνες θα είναι οι δύο επόμενοι, όπου η κυβέρνηση πρέπει να αποδείξει ότι υλοποιεί τα προαπαιτούμενα» εκτίμησε ο οικονομικός αναλυτής Κ.Στουπάς στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR

Βίντεο star

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top