Ανέκδοτο με τον Τοτό θυμίζει η μείωση της ανεργίας – Δείτε τι αποκάλυψε ο υπουργός Εργασίας

Θα τραβάμε κουπί μέχρι το τέλος του έτους, από τα 14’ τα ευχάριστα!

Ανέκδοτο με τον Τοτό θυμίζει η μείωση της ανεργίας – Δείτε τι αποκάλυψε ο υπουργός Εργασίας

Τι και αν μπήκε επίσημα το Φθινόπωρο… τον Σεπτέμβριο όχι μόνο δεν θα δροσιστούμε, αντιθέτως θα «καούμε», καθώς αναμένεται νέα αύξηση της ανεργίας σύμφωνα με τον υπουργό Εργασίας.

«Κανένας λογικός άνθρωπος δεν θα μπορούσε να είναι ικανοποιημένος με αυτά τα ποσοστά ανεργίας στην χώρα του, πόσω μάλλον εγώ που έχω και την ευθύνη καταμέτρησης της ανεργίας» πρόσθεσε ο υπουργός, εκτιμώντας πως από το 2014 θα υπάρξει αποκλιμάκωση της ανεργίας.

Μιλώντας στον Alpha ο Γ.Βρούτσης αν και παραδέχτηκε πως η αύξηση του τουρισμού έδωσε "ανάσα" στην αγορά εργασίας τον μήνα Αύγουστο, ωστόσο δεν εμφανίστηκε το ίδιο αισιόδοξος και για το επόμενο διάστημα!

Σχολιάζοντας το επίπεδο του κατώτατου μισθού στη χώρα μας, ο υπουργός εξέφρασε την αισιοδοξία του πως «το 2017 θα αυξηθεί ο κατώτατος μισθός», τονίζοντας πάντως πως η τελική διαμόρφωση των μισθών είναι στα χέρια των εργοδοτών.

«Δεν είναι λίγοι εκείνοι που απολαμβάνουν μισθούς υψηλότερους από τον κατώτατο μισθό» πρόσθεσε.

Παράλληλα, ο υπουργός Εργασίας αναφέρθηκε και στην νέα γενιά των 400 ευρώ, τονίζοντας πάντως πως «κανένας δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος με αυτές τις αμοιβές».

«Το 2013 είναι η τελευταία πιο δύσκολη χρονιά για τους Έλληνες. Στο τέλος του έτους περιμένουμε να δούμε αυτό που ιστορικά δεν έχει προηγούμενο, το πρωτογενές πλεόνασμα» επεσήμανε.

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του alpha

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top