Οι δανειστές μας έπαθαν αμοκ: Θέλουν να πουλήσουμε μέχρι και εκκλησίες και φυλακές!

Δείτε τι αναφέρουν στην απόρρητη έκθεση τους - Θα μας τρελάνουν

Οι δανειστές μας έπαθαν αμοκ: Θέλουν να πουλήσουμε μέχρι και εκκλησίες και φυλακές!

Δεν είναι μόνο τα «φιλέτα» του ΤΑΙΠΕΔ, που θέλουν να πουλήσουν οι δανειστές μας, αλλά… ότι κινητό και ακίνητο κυκλοφορεί στο ελληνικό έδαφος, όπως φαίνεται.

Μέχρι σήμερα δεν έχει ακουστεί δημοσίως, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες έχει ζητηθεί να μπει «πωλητήριο» σε εκκλησίες, νοσοκομεία, φυλακές, χορτολιβαδικές εκτάσεις και αναξιοποίητη κρατική γη!!!

Όπως αποκαλύπτει η απόρρητη έκθεση των ESM - EFSF ζητούν αποκρατικοποίηση των «ασημικών», ενώ κυρίως ενδιαφέρουν τον Μηχανισμό Στήριξης η έκταση του Ελληνικού, τα κτίρια της ΓΑΙΟΣΕ, οι υποδομές των τρένων και τα νοσοκο��εία που κλείνουν ως κτίρια. Επίσης δεν τους «χαλάνε» άλλα 2.489 κτίρια του υπουργείου Πολιτισμού, γεωργικές περιοχές του ΟΠΕΚΕΠΕ και δικαστικά μέγαρα.

Οι πιστωτές θέλουν οι παραπάνω ιδιοκτησίες να αξιοποιηθούν ως εξοχικές κατοικίες, resorts, γήπεδα γκολφ και spa, ενώ σκέφτονται και τις επενδύσεις, όπως την ανάπτυξη ηλιακής ενέργειας.

Επίσης, θέλουν να αναπτύξουν τον ιατρικό τουρισμό –κυρίως για εύπορους-, ενώ σκέφτονται και την πώληση μικρών νησιών και βραχονησίδων.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top