Μόνο για άνεργους: Ζητούνται νέοι για πεντάμηνη απασχόληση στον κλάδο του τουρισμού!

Μάθε περισσότερα με ένα ΚΛΙΚ

Μόνο για άνεργους: Ζητούνται νέοι για πεντάμηνη απασχόληση στον κλάδο του τουρισμού!

​Αν είσαι άνεργος, άφραγκος, απογοητευμένος και από την σκληρή Πανσέληνο του Μαρτίου χτυπημένος, χαμογέλασε γιατί ναι … αυτό το φεγγάρι μας φέρνει και ευχάριστες ειδήσεις!!! Ειδικά αν είσαι μέχρι 29 ετών!!!

Το υπουργείο Εργασίας σε μια προσπάθεια να «χτυπήσει» την ανεργία στους νέους θα προσφέρει πεντάμηνη επιδοτούμενη κατάρτιση σε 10.000 νέους κάτω των 30 ετών στον κλάδο του τουρισμού, με τους απόφοιτους των ΑΕΙ-ΤΕΙ να αμείβονται με 460 ευρώ τον μήνα, ενώ οι εργαζόμενοι που είναι απόφοιτοι υποχρεωτικής, δευτεροβάθμιας και μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα παίρνουν 400 ευρώ!

Το νέο πρόγραμμα που βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, στα σκαριά της κυβέρνησης, θα περιλαμβάνει την πεντάμηνη απασχόληση για 10.000 νέους μέχρι 29 ετών και θα προβλέπει θεωρητική κατάρτιση μέσω ΚΕΚ για 80 με 100 περίπου ώρες με αμοιβή 5 ευρώ την ώρα!

Όσοι θα λάβουν τελικά μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα απασχόλησης εκτός από την αμοιβή που δεν θα ξεπερνά όπως προαναφέραμε τα 460 ευρώ το μήνα, θα έχουν ιατροφαρμακευτική κάλυψη και επιπλέον κάλυψη έναντι κινδύνου, ατυχήματος κλπ , ενώ προβλέπεται και η επιδότηση για 1 χρόνο του 100% των ασφαλιστικών εισφορών ως κίνητρο για τις επιχειρήσεις οι οποίες θα προσλάβουν ασκούμενους με τη λήξη της πρακτικής!

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top