Ο Μάρκ Φλάναγκαν στη θέση του "Mr Blue Eyes"

Δείτε ποιος είναι ο σκληρός Ιρλανδός που αντικαθιστά τον Τόμσεν

Ο Μάρκ Φλάναγκαν στη θέση του "Mr Blue Eyes"
Όπως πρώτοι σας ενημερώσαμε στο ραντεβού του Ι. Στουρνάρα με τους επικεφαλής της τρόϊκας, εκπρόσωπος επικεφαλής του ΔΝΤ δεν θα είναι αύριο το πρωί (Κυριακή) στις 10.00 ο γνωστός Mr. Blue Eyes, κατά κόσμον ο Δανός Πώλ Τόμσεν.

Θα είναι ο Ιρλανδός Μάρκ Φλάναγκαν, που φαίνεται να αντικαθιστά τον Πολ Τόμσεν ο οποίος παίρνει προαγωγή(;) και πάντως όπως εχουμε ξαναγράψει θα ασχολείται περισσότερο με την Πορτογαλία από τη νέα του θέση.

Ίσως θυμάστε άλλωστε ότι είχε δώσει ραντεβού εδώ και ενάμισι χρόνο στη Πορτογαλική πρωτεύουσα με τον άλλο αποχωρήσαντα Σερβάς Ντερούζ. Υπενθυμίζεται ότι ο Σερβάς (Σερβάτιος) Ντερούζ είναι αυτός που μας είχε προτρέψει να πουληθούν οι παραλίες, το Ελληνικό, η ΔΕΗ, κλπ φέρνοντας τότε σε αμηχανία ολόκληρη την -τότε- Κυβέρνηση.

Για τον αντικαταστάτη, όμως, Μάρκ Φλάναγκαν οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πολύ πιο σκληρός από τον Πώλ Τόμσεν, καθώς είναι "τυπο-λάτρης" της αυστηρής λιτότητας και υπέρμαχος της περαιτέρω εσωτερικής υποτίμησης των μισθών και συντάξεων.

Σε οικονομικούς όρους ο κ. Φλάναγκαν πιστεύει ότι το μοναδιαίο κόστος εργασίας πρέπει να υποχωρήσει κατά 15% μέχρι το 2015.

Ωστόσο, τον Μάρκ Φλάναγκαν τον συνδέουν ορισμένοι με το "επιτυχές" πρόγραμμα της πατρίδας του της Ιρλανδίας.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top