Δ.Παπαδημούλης: Ξηλώστε τον Μέργο ΤΩΡΑ!

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση από τον Κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ

Δ.Παπαδημούλης: Ξηλώστε τον Μέργο ΤΩΡΑ!

​Φανερά εκνευρισμένος με τη δήλωση Μέργου για τον κατώτατο μισθό εμφανίστηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δ.Παπαδημούλης, ο οποίος ζήτησε μάλιστα «το ξήλωμα» του γενικού γραμματέα από το υπουργείο οικονομικών.

«Όσο κρατάνε τον κ. Μέργο ως Νο2 στο υπουργείο Οικονομικών, όλες οι διαψεύσεις είναι για τα μάτια του κόσμου», είπε ο κ.Παπαδημούλης στην πρωινή εκπομπή του Ant1, τονί��οντας μάλιστα πως «αν ο κ.Μέργος είπε κάτι εκτός κυβερνητικής γραμμής και είναι τόσο χοντρό, «η κυβέρνηση θα πρέπει να τον ξηλώσει».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε μάλιστα σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, κατηγορώντας την πως δεν έχει κάνει τίποτα για τους μεγάλους φοροφυγάδες και τις λίστες.

«Αυτά που είπε ο κ. Μέργος περί νέας μείωσης του κατώτατου μισθού είναι μνημονιακή υποχρέωση, που έχει ήδη υπογραφεί. Την ώρα που το ΥΠΟΙΚ δεν έχει μαζέψει ούτε ένα ευρώ από τις λίστες, την ώρα που στο ταξίδι του στο Κατάρ συνόδευαν τον πρωθυπουργό μεγαλοοφειλέτες του δημοσίου, την ίδια ώρα λέει στο μισθωτό θα σου κόψω και άλλο το μισθό» πρόσθεσε ο κ.Παπαδημούλης!

Βίντεο πρωινό Ant1

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top