Σημαντικά μέτρα για την προσέλκυση Ρώσων τουριστών ανακοίνωσε η Ο. Κεφαλογιάννη

Στην ομιλία της στο ελληνορωσικό τουριστικό φόρουμ

Σημαντικά μέτρα για την προσέλκυση Ρώσων τουριστών ανακοίνωσε η Ο. Κεφαλογιάννη
Σημαντικά μέτρα γα την προσέλκυση τουριστών από τη Ρωσία ανακοίνωσε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, κατά το Ελληνορωσικό Τουριστικό Φόρουμ που έγινε χθες στο Μουσείο της Ακροπολης.

Η υπουργός Τουρισμού, μεταξύ άλλων ανέφερε στην ομιλία της:

«Έχουμε αναπτύξει τις διαδικασίες για την έκδοση τουριστικής βίζας. Το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει σημαντικά βήματα σε αυτό το πεδίο. Είναι βέβαιο όμως ότι χρειάζεται να γίνουν ακόμα πιο πολλά.

Πιέζουμε προς κάθε κατεύθυνση, για να ξεπεράσουμε δυσκολίες που φρενάρουν τη χορήγηση βίζας σε Ρώσους τουρίστες. Παράλληλα, αναπτύσσεται ένα ισχυρότερο δίκτυο αερομεταφορών με τις απευθείας πτήσεις της Aeroflot και της Aegean με τη Μόσχα.

Αναπτύσσουμε τις αερομεταφορές μας προς την Αγία Πετρούπολη αλλά και άλλες σημαντικές πόλεις της Ρωσίας.

Οι Έλληνες επιχειρηματίες του τουρισμού, κάνουν σημαντικές προσπάθειες να εξελίξουν το προϊόν τους και να προσφέρουν εξαιρετικές υπηρεσίες, υψηλών προδιαγραφών στους Ρώσους τουρίστες.

Ενωμένοι μπορούμε να ξεπεράσουμε τον οικονομικό σκόπελο, να ανοίξουμε σε ορθολογικές επενδύσεις και να προχωρήσουμε προς την ανάπτυξη
.
Το Υπουργείο Τουρισμό επενδύει στην εξωστρέφεια της χώρας. Είναι έτοιμο να παρουσιάσει ένα νέο πρόσωπό της χώρας και να καλέσει όλους εσάς, να επισκεφτείτε τη χώρα μας.

Να δοκιμάσετε τα τοπικά μας προϊόντα, να ψυχαγωγηθείτε με τις πολιτιστικές μας προτάσεις, να ξεκουραστείτε στις παραλίες και τα βουνά μας, να ανακαλύψετε το τουριστικό προϊόν της χώρας μας. Να γνωρίσετε την Ελλάδα από την αρχή».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top