Πώς αντιδρά το κάθε ζώδιο στην απόρριψη!

Ποιο ζώδιο φρικάρει τελείως όταν το απορρίπτουν;

Υπάρχουν πολλά που μπορούν να ειπωθούν για τα ζώδια. Πώς μπορούν να αποκαλύψουν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας αλλά και να σας υποδείξουν με ποιον είστε πιο συμβατοί.

Tι να κάνεις για να μη σκέφτεσαι τον πρώην σου

Αλλά ενώ τα στοιχεία της αστρολογίας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διασκεδαστικά πράγματα, μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να καθορίσουν κάποια όχι και τόσο διασκεδαστικά πράγματα – όπως για παράδειγμα το πώς θα χειρίζεστε την απόρριψη. Και όταν λέω πώς διαχειρίζεσαι την απόρριψη, μιλάω για όλους τους διαφορετικούς τύπους της: ρομαντική απόρριψη, απόρριψη που σχετίζεται με τη δουλειά, απόρριψη του να βγεις έξω από τη λίστα υποψηφίων για το σπίτι των ονείρων σου.

Είστε σε σχέση πολύ καιρό; 5 αλλαγές για να ανανεωθείτε

Κριός

Κριοί, φοβάστε την απόρριψη, είτε κρυφά είτε κατά ομολογία. Όταν αντιμετωπίζετε την απόρριψη στη σχέση σας, δυσκολεύεστε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας.Μπορεί να αισθάνεστε ότι δεν υπάρχει τίποτα να ανησυχείτε γιατί γνωρίζετε ήδη τι κάνετε. Αλλά αν η απόρριψη σας αιφνιδιάσει, μπορεί να απορρίψει ολόκληρη τη συμπεριφορά σας.Υπάρχει μια καλή πιθανότητα να ξεκινήσετε να ενεργείτε ανώριμα αφού σας απορρίψουν, απλώς επειδή δεν το είδατε να έρχεται. Μπορεί ακόμη και να προσπαθήσετε να διαπραγματευτείτε με το άλλο άτομο, υποσχόμενοι να είστε πάντα καλός σύντροφος και ακόμη και να αλλάξετε τον εαυτό σας για να τον κάνετε ευτυχισμένο.

Ταύρος

Ταύρε, η απόρριψη σε φρικάρει γιατί συνήθως συνδέεται με την άνεση και την αξιοπιστία. Σας κάνει να νιώθετε άβολα και σας φέρνει σε ένα σημείο που δεν είστε ακόμη έτοιμοι να αντιμετωπίσετε.

Όταν βρίσκεσαι αντιμέτωπος με την απόρριψη, σημαίνει ότι τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν: τα συναισθήματά σου για κάποιον, το μέλλον σου τώρα που αυτό το άτομο δεν είναι πια σε αυτό και το επίπεδο άνεσης σου. Δεν είσαι τόσο καλός με την αλλαγή και το άγνωστο, και η απόρριψη το κάνει μόνο χειρότερο.

Τελικά, αισθάνεστε λυπημένοι περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, αλλά μπορείτε επίσης να νιώσετε λίγο χαμένοι.

Δίδυμοι

Δίδυμοι, μπορείτε να συμφωνήσετε εξίσου με οποιονδήποτε άλλον ότι η απόρριψη είναι χάλια. Αλλά για εσάς, η απόρριψη δεν είναι κάτι που χρειάζεται να είναι δραματικό.

Θα προσπαθήσετε να μην αισθάνεστε πεσμένοι για πολύ καιρό μετά το αρχικό σοκ, αλλά είναι υψηλές οι πιθανότητες να αναζητάτε ήδη κάποιον νέο, επειδή ποτέ δεν είχατε τόση συναισθηματική επένδυση. Για εσάς, η ζωή είναι να ζεις και να διασκεδάζεις και δεν βλέπεις πραγματικά το νόημα στο να προσπαθείς να κολλήσεις σε ανθρώπους που δεν θέλουν να είναι μαζί σου.

Καρκίνος

Καρκίνοι, κάνετε σαν παιδιά όταν πρόκειται για απόρριψη. Ξέρετε πώς θα κλάψει ένα μωρό αν του αφαιρέσετε κυριολεκτικά την καραμέλα του; Αυτός είσαι, μόνο που δεν είσαι τόσο πρόθυμος με τα συναισθήματά σου.

Όταν αντιμετωπίζετε την απόρριψη, μπορείτε να επιστρέψετε σε μια παθητική επιθετικότητα όταν θέλετε να πείσετε το άλλο άτομο ότι δεν σας ενδιαφέρει, όταν το κάνετε ξεκάθαρα. Αυτή η δραματική πλευρά σας, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν θα αντιμετωπίσετε πραγματικά το άτομο, μπορεί να είναι απογοητευτική.

Λέων

Λέων, παρά το πόσο κολλημένο μπορεί να ακούγεται στην επιφάνεια, ποτέ δεν έχεις συνηθίσει πραγματικά στην απόρριψη γιατί πιθανότατα μεγάλωσες παίρνοντας όλα όσα ήθελες. Όταν αναπόφευκτα βρίσκεσαι αντιμέτωπος με την απόρριψη, νιώθεις ότι το άλλο άτομο σου λέει ότι δεν είσαι αρκετά καλός. Μπορεί να προσπαθήσετε με κάποιον τρόπο να αποδείξετε ότι είστε ο καλύτερος σύντροφος για αυτό το άτομο, αλλά απλώς ότι αυτό πολύ σπάνια λειτουργεί.Καλύτερα να βρείτε αυτό το άτομο που θα σας συμπεριφέρεται πάντα σαν βασιλικό πρόσωπο - χωρίς να σας κάνει να δουλέψετε γι' αυτό.

Παρθένος

Παρθένε, η απόρριψη είναι ένα δύσκολο χάπι που πρέπει να καταπιείς γιατί νιώθεις ότι πάντα βάζεις τα πάντα στις σχέσεις σου. Και να σου πει κάποιος ότι δεν είναι αρκετό; Αδύνατο! Όταν χειρίζεστε την απόρριψη, θα προσπαθήσετε πρώτα να επικυρώσετε την απόρριψη. Θεωρώντας ότι αναγνωρίζοντας ότι σε έχουν απορρίψει, μπορείς να κάνεις τον εαυτό σου να νιώσει καλύτερα. Όταν αναγνωρίζετε το γεγονός ότι όλοι αντιμετωπίζουν την απόρριψη, μπορεί να σας βοηθήσει να συνεχίσετε να αισθάνεστε ότι έχετε τον έλεγχο.

Συχνά θα κρύβετε πώς νιώθετε πραγματικά και θα επιλέγετε ένα πιο σκληρό εξωτερικό περίβλημα μετά την απόρριψη, ακόμα κι αν είστε εντελώς συντετριμμένοι μέσα σας.

 

Ζυγός

Ζυγέ, η απόρριψη για εσάς είναι ταυτόχρονα και δύσκολη και όχι τόσο μεγάλο θέμα. Εάν κάποιος που αγαπάτε σας απορρίπτει, μπορεί να χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να σταθείτε ξανά στα πόδια σας, αλλά πάντα το ξεπερνάτε.

Γνωρίζετε ότι η ζωή είναι γεμάτη σκαμπανεβάσματα και ότι δεν μπορείτε να επιστρέψετε στα σκαμπανεβάσματά σας χωρίς να πιέσετε τα κάτω. Αν αφήσεις τον εαυτό σου να μείνει αναστατωμένος από την απόρριψη, δεν θα βρεις ποτέ ξανά την ευτυχία σου.

Σκορπιός

Σκορπιέ, μισείς απόλυτα την απόρριψη. Περισσότερο από αυτό, όμως, δυσκολεύεστε πολύ να το χειριστείτε σαν ενήλικας.

Δεν είσαι κάποιος που θα σου στυλώσει τα πόδια και θα κρατήσει μούτρα, αλλά θα απελευθερώσεις τον εσωτερικό σου δράκο. Αμέσως μετά την απόρριψή σας, πιθανότατα θα είστε τρελοί και πεισματάρηδες, φροντίζοντας ο σύντροφός σας να ξέρει ότι δεν θα αποσυρθείτε χωρίς να τσακωθείτε.

Εάν συγχωρήσετε καθόλου τον (τώρα) πρώην σύντροφό σας, δεν θα είναι για πολύ καιρό. Η απόρριψη είναι κάτι που δεν θέλεις ποτέ να αντιμετωπίσεις, αλλά θα εξακολουθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι θα συμβεί ούτως ή άλλως.

Τοξότης

Τοξότες, μπορείτε να ακολουθήσετε έναν από τους δύο τρόπους όταν αντιμετωπίζετε την απόρριψη. Εάν δεν είστε πραγματικά συναισθηματικά συνδεδεμένοι με κάποιον, θα συμπεριφέρεστε αδιάφορα. Εάν είναι κάποιος που σας ενδιαφέρει, ίσως να μην αποδέχεστε αυτή την ξαφνική αλλαγή συναισθημάτων στην αρχή και να αρνηθείτε ότι συμβαίνει.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, η απόρριψη είναι μαζί σου. Μπορεί να μην σε στεναχωρεί πάντα, αλλά θα το θυμάσαι. Είστε ο τύπος του ατόμου που θέλει αυτό που θέλετε από τη ζωή, αλλά δεν κρατάτε το παρελθόν όταν συμβαίνει.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, καταβάλλεις μεγάλη προσπάθεια στις σχέσεις σου για να μην σε απορρίπτουν. Η αγάπη είναι μια επένδυση για εσάς και το να έχετε κάποιον να την απορρίψει σχεδόν αμέσως είναι καταστροφικό.

Όταν αντιμετωπίζετε την απόρριψη, πιθανότατα θα περάσετε από αυτό που οδήγησε στην απόρριψη. Ήταν κάτι που έκανες; Ήσουν πολύ έντονη; Υπάρχει μια καλή πιθανότητα να στεναχωρηθείτε με το πόσα έχετε χάσει, ακόμα κι αν δεν το μοιραστείτε αμέσως με τον σύντροφό σας.

Υδροχόος

Υδροχόε, μπορεί να μην θέλετε να το παραδεχτείτε, αλλά δεν συμπεριφέρεστε πολύ «σαν ενήλικες» όταν πρόκειται για απόρριψη. Όταν αντιμετωπίζεις την απόρριψη, θα θυμώσεις. Αλλά μάλλον δεν θα θέλετε να το συζητήσετε με τον σύντροφό σας.

Και, δυστυχώς, πιθανότατα δεν θα μπορείτε να συμπεριφέρεστε ως ενήλικες σχετικά με αυτό μέχρι να ξεπεράσετε εντελώς το άτομο. Μπορεί να κλάψετε, να τους κακολογήσετε στους φίλους σας ή απλώς να τους διακόψετε την παρακολούθηση από όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά το να συγχωρήσετε τον σύντροφό σας δεν το σκέφτεστε μέχρι να το ξεπεράσετε.

Ιχθύς

Ιχθύ, όταν κάποιος που αγαπάς σε απορρίπτει, κατηγορείς αμέσως τον εαυτό σου για αυτό. Στο μυαλό σου, ο μόνος λόγος για τον οποίο κάποιος θα διέκοψε τη σχέση μαζί σου είναι αν έκανες κάτι για να τον διώξεις.

Τελικά, είστε λυπημένοι και απογοητευμένοι μετά την απόρριψη. Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να θεραπευτείτε, αλλά θα επιστρέψετε εκεί και θα προσπαθήσετε ξανά. Ωστόσο, θα αρχίσετε να αποκτάτε μεγαλύτερη επίγνωση του τι σκέφτονται οι άλλοι για εσάς και θα γίνετε πιο συνειδητοποιημένοι.

Συντάκτης: Αγγελική Λάλου

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top