Απόκριες 2023: Τα 4 ζώδια που θα περάσουν ένα αξέχαστο τριήμερο!

Οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για το τριήμερο των Αποκρεών

Πώς επηρεάζει η Αφροδίτη στον Κριό από τις 20/2 έως τις 16/3 - Βίντεο από την εκπομπή Breakfast@star

Στο τέλος του Φεβρουαρίου 2023 κρύβεται ένα υπέροχο τριήμερο Αποκριάς ιδιαίτερα για 4 ζώδια. Φυσικά ισχύει και για τους ωροσκόπους σας αυτό, ανεξαρτήτως ζωδίου. Πράγματι οι αστρολογικές συνθήκες εναρμονίζονται με τη γιορτή της Αποκριάς και είναι σχετικά πιο ήπιες και πιο ταξιδιάρικες.

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 20/02 – 26/02/2023 από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη από το πρωί της Παρασκευής θα περάσει στο ζώδιο της έξαρσης της, δηλαδή στο ζώδιο που αγαπά περισσότερο να βρίσκεται, στον Ταύρο, κάνοντας τις μέρες μέχρι την Κυριακή ιδανικές για να το ρίξουμε έξω και να ικανοποιήσουμε τις αισθήσεις μας. Άλλωστε είναι οι πρώτες Απόκριες μετά από 3 χρόνια περιορισμών και δυσκολιών λόγω της πανδημίας.

Η Σελήνη στον Ταύρο αγαπά το καλό φαγητό, το καλό κρασί, τις τέχνες, το άγγιγμα, τη συντροφικότητα και κυνηγά τις γήινες απολαύσεις με κάθε τρόπο. Την Κυριακή η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους, όπου και θα παραμείνει και στη διάρκεια της Καθαράς Δευτέρας. Οι μεταμφιέσεις με τη Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων θα είναι αν μη τι άλλο ευρηματικές και οι περισσότεροι θα είναι πρόθυμοι να ντυθούν κάτι ξεχωριστό, αφού θα υπάρχει παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top