Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 20/02 – 26/02/2023 από την Άση Μπήλιου

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν στα ερωτικά τους αυτή την εβδομάδα;

Η εβδομάδα αυτή θα δώσει μια νέα πνοή στα αισθηματικά μας, αφού τη Δευτέρα 20/02/2023 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων. Τώρα θα μας δοθεί η ευκαιρία να κατανοήσουμε ο ένας τον άλλον, να απαλύνουμε τα τραύματα μας και να ονειρευτούμε ξανά. Άλλωστε, τα όνειρα που κάνουμε τώρα θα είναι πιο εφικτά αφού θα έχουν τη στήριξη του Κρόνου από τις τελευταίες μοίρες του Υδροχόου. Την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο φλογερό ζώδιο του Κριού όπου θα παραμείνει έως τις 16/03/2023 και θα ευνοήσει κυρίως τους Κριούς, τους Λέοντες και τους Τοξότες αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή Αφροδίτη σε αυτά τα ζώδια.

Η Αφροδίτη σε αυτή τη θέση θα μας βγάλει από τη χειμερία νάρκη και θα μας χαρίσει δυναμισμό, θάρρος και αποφασιστικότητα. Θα τολμήσουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα στον έρωτα και να διεκδικήσουμε το αντικείμενο του πόθου μας αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Οι σχέσεις τώρα αποτελούν ένα πεδίο μάχης και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εντάσεις ή παιχνίδια εγωισμού. Κι αυτό γιατί η Αφροδίτη στον Κριό τα θέλει όλα δικά της και δεν συμβιβάζεται με κάτι λιγότερο. Στις 22/02/2023 το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού φέρνει αλλαγή πλάνου ή ένα απρόσμενο νέο που θα σας ταρακουνήσει. Η επιρροή θα είναι έντονη από τις 21/03/2023.

Είναι επίσης πιθανό να υπάρξουν αντιδραστικές συμπεριφορές που θα δημιουργήσουν διαπληκτισμούς και ρήξεις. Προσοχή λοιπόν στις συζητήσεις που κάνετε και στον τρόπο που εκφράζεστε. Από την άλλη πλευρά, την ίδια μέρα στις 22/03/2023 το τρίγωνο Ερμή – Άρη είναι μια όψη η οποία μας χαρίζει ενέργεια, ζωντάνια και διάθεση για επικοινωνία.

Νέες επαφές ή συζητήσεις που θα κάνουμε θα μας ξεμπλοκάρουν. Τα ρίσκα και οι τολμηρές κινήσεις ευνοούνται, επομένως μη διστάσετε να προσεγγίσετε ένα πρόσωπο και να εκφράσετε τα θέλω και τις σκέψεις σας. Να θυμάστε ότι ο τολμών νικά.

Δείτε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top