Μήπως ήρθε η ώρα να ενισχύσεις την σεξουαλική σου ζωή;

Τότε κάνε τη λεγόμενη ψηφιακή αποτοξίνωση

texting

Μήπως η σεξουαλική σου ζωή τον τελευταίο καιρό είναι λίγο άτονη και πιάνεις τον εαυτό σου να σκρολλάρει περισσότερο στα κοινωνικά μέσα από το να περνά τρυφερές στιγμές; Τότε ίσως έχει έρθει η ώρα να εγκαταλείψεις για λίγο την τεχνολογία που συνδέεται με το κινητό, τα social media και το mail σου, κάνοντας τη λεγόμενη ψηφιακή αποτοξίνωση.

Φλερτάρεις μέσω των social media; Τουλάχιστον κάνε το σωστά

Tο digital detox είναι μια πολύ συνηθισμένη πρακτική για όσους θέλουν να εξαλείψουν το άγχος ή να επικεντρωθούν στην κοινωνική αλληλεπίδραση που δεν απαιτεί τη χρήση οποιασδήποτε τεχνολογίας.

Μέσω αυτής μπορούμε πολύ εύκολα να επικεντρωθούμε σε ό,τι είναι σημαντικό στην πραγματική μας ζωή και όχι στον εικονικό κόσμο, γεγονός που μας ενισχύει με πληθώρα τρόπων. Μερικοί από αυτούς δεν είναι άλλοι από το ότι νιώθουμε μεγαλύτερη ηρεμία, ασφάλεια και συγκέντρωση, ενώ άλλοι παράγοντες που ενισχύονται είναι η αυτοεκτίμησή μας, ο ύπνος και φυσικά η σεξουαλική μας ζωή.

Πώς μπορεί να πετύχει λοιπόν η ψηφιακή αποτοξίνωση ώστε να βελτιωθεί η σεξουαλική ζωή ενός ζευγαριού; Διάβασε εδώ μερικά βοηθητικά tips.

-Επιλέξτε συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα για να κάνετε ψηφιακή αποτοξίνωση και οι δυο σας.

-Επενδύστε σε δραστηριότητες που δεν χρειάζονται καμία επαφή με την τεχνολογία. Βγείτε έξω, πηγαίντε σε μια συναυλία, ή φύγετε για ένα ερωτικό διήμερο σε έναν κοντινό προορισμό.

-Διαγράψτε προσωρινά τις εφαρμογές κοινωνικών μέσων από τα τηλέφωνά σας, για να μειώσετε τον πειρασμό και την εύκολη πρόσβασή σας σε αυτά.

6 tips για να ανανεώσεις τη σχέση σου που έχει πέσει σε ρουτίνα

-Ορίστε κανόνες με τον/τη σύντροφό σου για το πότε πρέπει και πότε δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται τα τηλέφωνά σας.

-Κρατήστε τα τηλέφωνα εντελώς έξω από την κρεβατοκάμαρά σας.

-Να θυμάστε και οι δύο ότι τα τηλέφωνα μπορούν και πρέπει να χρησιμοποιούνται για να ενισχύσουν τη σχέση σας, όχι να αποσπούν την προσοχή σας από αυτήν.

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top