Δεν συμπαθείς την οικογένεια του αγαπημένου σου; Να τι πρέπει να κάνεις

Στο κάτω κάτω δεν τα έφτιαξες μαζί τους αλλά μαζί του

ερωτευμενο ζευγαρι

Αν έχεις πεθερά, ξέρεις πως όσα λέγονται, γράφονται και ενίοτε προσφέρουν άπλετο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό υλικό, δεν είναι όλα υπερβολές. 

Πες μας το ζώδιό του να σου πούμε «τι του προκαλεί βαρεμάρα στις σχέσεις»

Αλλά, δεν είναι μόνο η wanna be πεθερά το πρόβλημα. Μπορεί γενικώς να μην συμπαθείς και άλλα μέλη της οικογένειας του αγαπημένου σου. Το θέμα στην προκειμένη, είναι πώς το διαχειρίζεσαι.

Πρώτα απ 'όλα είναι σημαντικό να κατανοήσεις τον λόγο που δεν σου αρέσει η οικογένειά του. Σε έχουν προσβάλει; Οι αξίες της δεν ταιριάζουν με τις δικές σου; Ή απλά έχεις μια περίεργη αίσθηση όταν βρίσκεσαι με τους συγγενείς του; 

Είναι σημαντικό να προσδιορίζεις τον λόγο που αισθάνεσαι έτσι, προτού κάνεις την οποιαδήποτε κίνηση. Αν το πρόβλημα είναι ότι δεν σου συμπεριφέρονται καλά, βεβαιώσου ότι έχεις θέσει τα όρια σου και να απαιτήσεις να τα σεβαστούν, αφού πρώτα βέβαια μιλήσεις και στον αγαπημένο σου πώς και γιατί νιώθεις έτσι. 

Δεν είναι ό,τι πιο εύκολο να πεις στον σύντροφό σου ότι δεν συμπαθείς την οικογένειά του, αλλά επειδή ενδέχεται να επιδεινωθεί η κατάσταση, είναι προτιμότερο να προσπαθήσεις από νωρίς να κρατήσεις τις ισορροπίες. 

Πώς θα είναι ο Σεπτέβριος για όλα τα ζώδια

Μην δώσεις τελεσίγραφο στον σύντροφό σου, γιατί αυτό πιθανότατα να έχει αρνητικό αντίκτυπο σε σένα. Μην του βάλεις σε καμία περίπτωση το δίλημμα να επιλέξει ανάμεσα σε σένα και την οικογένειά του. Δεν είναι δίκαιο για εκείνον. Άσε που είναι και σκληρό. 

Ούτε επίσης γίνεται να μην τους συναντάς ποτέ. Γι αυτό, θέσε τα όρια σου και πέρνα μαζί τους όσο χρόνο είναι αναγκαίος. Αυτό δε σημαίνει ότι το ίδιο πρέπει να κάνει και ο σύντροφός σου. Μην σταθείς με οποιοδήποτε τρόπο εμπόδιο στις σχέσεις του με την οικογένειά του, γιατί αυτό στο τέλος μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ.

Πηγή: mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top