Έξι ζευγάρια του ζωδιακού κύκλου που κάνουν μακροχρόνιες σχέσεις

Μήπως εσύ και ο σύντροφός σου είστε ένα από αυτά;

ζευγάρια που κάνουν μακροχρόνιες σχέσεις

Το να βρεις τον κατάλληλο σύντροφο και μάλιστα αυτόν με προοπτικές μακροημέρευσης στη σχέση δεν είναι σίγουρα μια εύκολη υπόθεση στις μέρες μας. Καλώς ή κακώς ζούμε σε μια εποχή που οι σχέσεις δεν διαρκούν πολύ στον χρόνο, κανένας δεν βάζει εύκολα νερό στο κρασί του ή δεν υποχωρεί και πολλές φορές ο εγωισμός καταστρέφει και τις πιο θετικές προοπτικές. Η συναστρία στην αστρολογία βοηθά να εξετάσουμε αν ένα ζευγάρι έχει προοπτικές μακροημέρευσης και ποια είναι τα σημεία που πρέπει να προσέξει περισσότερο στη σχέση, ώστε να μην αποτελούν εμπόδιο στην ευτυχία του. Η συναστρία φυσικά προϋποθέτει ότι θα δούμε τους αστρολογικούς χάρτες του ζευγαριού και όχι μόνο το ζώδιο του. Το ζώδιο του απλά μας δείχνει κάποια μόνο χαρακτηριστικά, μολονότι στατιστικά υπάρχουν κάποια ζευγάρια που τα απαντάμε πιο συχνά σε μακρόχρονες σχέσεις. Είναι σημαντικό επίσης να ξέρετε ότι όλα τα ζώδια μπορεί δυνητικά να ταιριάξουν με όλα τα ζώδια, διότι όπως είπαμε κοιτάμε όλο τον χάρτη κάποιου και πιο ιδιαίτερες θέσεις, όπως της Αφροδίτης, της Σελήνης, του Ωροσκόπου κλπ. Η αστρολογία δεν μας επιβάλλει τίποτε. Απλά ίσως μπορεί να φανεί βοηθητική στη ζωή μας για να διακρίνουμε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά μιας σχέσης θετικά ή αρνητικά.

Αυτά είναι τα έξι ζώδια που έχουν ισχυρή προσωπικότητα

Γι’ αυτό δεν είναι ανάγκη να είστε προκατειλημμένοι με κάποιο ζώδιο, επειδή πιθανώς στο παρελθόν να είχατε μια αποτυχία σε μια σχέση με έναν εκπρόσωπο του. Παρακάτω θα δείτε κάποια ζευγάρια που στατιστικά φαίνεται να κερδίζουν την πρωτοκαθεδρία στις στατιστικές αυτών που έχουν μείνει μαζί περισσότερα χρόνια ή για πάντα.

Tέσσερα ζευγάρια ζωδίων που ο έρωτάς τους είναι κεραυνοβόλος

Κριός- Τοξότης


Η σχέση σας μοιάζει με ένα ταξίδι σε άγνωστες χώρες, σε μακρινούς πολιτισμούς και σας ανοίγει τους ορίζοντες και την όρεξη για να γευτείτε μαζί νέες γοητευτικές εμπειρίες. Μπορεί σήμερα να βρίσκεστε στην Αθήνα και να πίνετε καφέ και σε δύο ώρες στην Ρώμη να τρώτε παγωτό, διότι έτσι σας προέκυψε ως διάθεση! Είναι μια σχέση – περιπέτεια που σας γεμίζει ενθουσιασμό, ένταση και σας δημιουργεί την ανάγκη να μοιράζεστε τις επιθυμίες σας, που είναι τόσο έντονες και στους δύο. Άλλωστε είστε και οι δύο ελεύθερα πνεύματα, έχετε ανάγκη από προσωπικό χρόνο και ελευθερία μέσα στη σχέση. Αν δεν φανείτε καταπιεστικοί ο ένας για τον άλλον, τότε μπορείτε πραγματικά να ζήσετε μια σχέση «σταθμό» που θα διαρκέσει με την ίδια ένταση για πάντα. Εκπροσωπείτε εξάλλου και οι δύο ζώδια της φωτιάς, που είναι γεμάτα αισιοδοξία, ενθουσιασμό και πίστη για τη ζωή και τον έρωτα. Όσο για τα θέματα αποκλειστικότητας ούτε εκεί θα έχετε ιδιαίτερο πρόβλημα, αφού παίζει το ματάκι και των δυο σας και είστε φιλελεύθεροι σε ό,τι αφορά τις πεποιθήσεις σας! Στο σεξ ταιριάζετε πολύ και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προετοιμασία και ατμόσφαιρα για να πάρετε μπροστά. Από τους πιο πετυχημένους συνδυασμούς όχι μόνο για τον έρωτα, αλλά και για άλλες δραστηριότητες που χρειάζεται πάθος και ενθουσιασμός. Αν τώρα επιθυμείτε να ηρεμήσετε λίγο και να κάνετε μια μακρόχρονη σχέση με έναν Τοξότη, θα χρειαστείτε αρκετά επιχειρήματα να τον πείσετε πως είστε προτιμότεροι από την ελευθερία του.

Διαβάστε ποια είναι τα υπόλοιπα πέντε ζευγάρια του ζωδιακού κύκλου που κάνουν μακροχρόνιες σχέσεις 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top