Oδηγός επιβίωσης για ζευγάρια στην καραντίνα

Οι πολλές ώρες μαζί φέρνουν τριβές...

ζευγάρι

Aν στην προ καραντίνα εποχή, σπάνια μαλώνατε, αλλά πλέον δε κάνετε άλλη δουλειά, μην αγχώνεσαι. Δεν αποτελείς εξαίρεση. Σκέψου ότι όλοι μας είμαστε κλεισμένοι μέσα σε τέσσερις τοίχους, και από τη μια η βαρεμάρα και από την άλλη το άγχος για την κατάσταση που βιώνουμε, μας κάνει να είμαστε στην τσίτα. Επειδή όμως η ψυχική μας υγεία είναι πάνω απ' όλα, δες πώς θα επιβιώσεις τόσο εσύ, όσο και ο σύντροφός σου, αλλά και η σχέση σας.

Έχεις άγχος για τα οικονομικά σου; Πώς να το μειώσεις

Διασκεδάστε μαζί 

Είναι δεδομένο για εμάς ότι πρέπει να είσαι σε μια σχέση που θα περνάς καλά με τον άλλο. Να μη χρειάζεστε δηλαδή την παρέα τρίτων για να διασκεδάσετε. Δε χρειάζεται να αναλύσουμε τις θεραπευτικές ιδιότητες του γέλιου γενικότερα στη ζωή μας. Οπότε, βρες τι είναι αυτό που σας διασκεδάζει ως ζευγάρι και γενικότερα φροντίστε να περνάτε καλά. 

Δώστε ο ένας στον άλλο χώρο

Αυτό γενικότερα πρέπει να ισχύει στη σχέση σας. Το ότι βρίσκεστε κάτω από την ίδια στέγη, δε σημαίνει ότι δεν πρέπει ο καθένας να έχει τον χώρο του, αλλά και τον χρόνο του. Ο λεγόμενος me time, είναι σημαντικός για κάθε άνθρωπο. Γιατί δεν πρέπει να περνάς καλά μόνο με τον άλλο, αλλά και με τον εαυτό σου. 


Μην κρατάτε πράγματα μέσα σας

Κανένας από τους δυο δεν είναι βουδιστής μοναχός, άρα είναι εκ των πραγμάτων αδύνατον να είναι πάντα όλα μέλι γάλα. Δεν είναι φυσιολογικό να μην τσακώνεστε, να μην έχετε μια στιγμή έντασης, ρε αδελφέ. Αλλά, μετά, πρέπει να κάτσετε ως δυο ενήλικες να τα βρείτε και να μην κάνετε παιδαριώδη πείσματα.

Επιμέλεια: MyLife team
Πηγή: mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top