8 Shopping Tips για να διαλέγεις το σωστό νούμερο παπούτσια

Όλα όσα πρέπει να προσέξεις!

Παπούτσια: 8 Shopping Tips Για Να Διαλέξεις Το Σωστό Νούμερο

Δεν ξέρω αν έχει συμβεί και σε σένα, αλλά προσωπικά μου έτυχε αρκετές φορές να επιστρέψω στο σπίτι με το λάθος νούμερο παπούτσια, είτε γιατί δεν υπήρχε στο νούμερό μου ένα πολυπόθητο ζευγάρι είτε γιατί έκανα λάθος δοκιμή πριν το αγοράσω.

Πώς να καθαρίσεις εύκολα και γρήγορα τα αγαπημένα σου αθλητικά παπούτσια

Πώς λοιπόν θα κάνεις τη σωστή αγορά;

1. Η ώρα της ημέρας που πας για shopping παίζει σημαντικό ρόλο. Προτίμησε τις απογευματινές ώρες για να δοκιμάσεις παπούτσια που έβαλες στο μάτι αφού τα πόδια μας πρήζονται και επομένως μεγαλώνουν κατά τη διάρκεια της ημέρας.

2. Η χαρακτηριστική κίνηση των πωλητών που πιέζουν το μπροστινό μέρος του παπουτσιού δεν είναι τυχαία. Κάνε κι εσύ το ίδιο. Θα πρέπει να μένουν 1-2 εκατοστά περιθώριο γιατί όταν περπατάμε, το πέλμα μας μετακινείται μπροστά.

3. Δεν έχει νόημα να δοκιμάσετε ένα πέδιλο φορώντας χοντρές, μάλλινες κάλτσες, ούτε ένα αρβυλάκι φορώντας λεπτό καλσόν.

4. Κάθε εταιρεία διαφοροποιείται ελαφρώς ως προς τα νούμερα, ενώ το πόδι μας δεν αποκλείεται να μεγαλώσει κατά τη διάρκεια της ενήλικης ζωής μας. Μπορεί στις περισσότερες περιπτώσεις να φοράς νούμερο 39 όμως μην το πας στο ταμείο πριν το δοκιμάσεις και νιώσεις ότι σου είναι άνετο. Αν πάλι ψώνισες online υπάρχει πάντα και η δυνατότητα επιστροφής.

8 Shopping Tips για να διαλέξεις το σωστό νούμερο παπούτσια

Τα ugly shoes που οι influencers αγαπούν να φοράνε το φθινόπωρο

5. Ποτέ μην αγοράσεις ένα παπούτσι που σου είναι στενό με βάση την πεποίθηση ότι «θα ανοίξει». Ακόμη και αν συμβεί, δεν υπάρχει λόγος να υποφέρεις μέχρι τότε. Κάνε μια βόλτα στο μαγαζί, πατώντας στο χαλί για να διαπιστώσεις ότι θα σου εξασφαλίσει ένα άνετο περπάτημα.

6. Αν το παπούτσι σε χτυπάει στα πλάγια, το πιθανότερο είναι ότι ακόμη και αν το πάρεις ένα νούμερο μεγαλύτερο το πρόβλημα θα παραμείνει. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ρωτήσεις αν υπάρχει παρόμοιο σχέδιο σε φαρδύτερη γραμμή.

7. Έλεγξε αν στο εσωτερικό μέρος υπάρχουν ραφές, ταμπελάκια ή σκληρά σημεία που ενδέχεται να σας «χτυπήσουν».

8. Ρίξε μια ματιά στις σόλες. Αν γλιστρούν ή αν είναι τόσο λεπτές που αισθάνεσαι το πέλμα σας να ακουμπά το πάτωμα τότε ξεχάστε το...

Πηγή: mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top