Νίκος Καρβέλας: «Δεν έχω λεφτά, δεν είμαι συστημικός»

Η «σπόντα» στη Νίκη Λυμπεράκη μέσα από το «Καλύτερα Δε Γίνεται»

Τον Νίκο Καρβέλα υποδέχτηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (13/4) στην εκπομπή της η Ναταλία Γερμανού, λίγες μέρες μετά την πολυσυζητημένη συνέντευξή του στη Νίκη Λυμπεράκη και τη «Μεγάλη Εικόνα». 

Νίκος Καρβέλας σε Νίκη Λυμπεράκη: «Η συζήτηση μαζί σου είναι απογοητευτική»

Αρχικά έκανε μια αναδρομή στη συνεργασία του με την Άννα Βίσση στους «Δαίμονες», καθώς και στα σχόλια που είχε εισπράξει τότε ότι «ήταν σατανιστής». 

Άννα Βίσση: Οι φωτογραφίες με τους γιους του Νίκου Καρβέλα

Ο ίδιος απάντησε και σε όσους αμφισβητούν ότι είναι αντισυστημικός, επειδή «έβγαλε λεφτά και απέκτησε φήμη, μέσα από το σύστημα, το οποίο απεχθάνεται», όπως ακριβώς ήταν τα λόγια που χρησιμοποίησε η παρουσιάστρια στην ερώτησή της: «Όλοι οι συστημικοί ζουν εντός του συστήματος άρα αποκλείεται να είναι αντισυστημικοί. Ένας αντισυστημικός ζει εκτός πόλης ζήσε βουνά σε όρη, όχι στο Άγιον όρος εκεί είσαι υπέρ συστημικός. Την αλήθεια λέω. Κατάπτυστα συστημικός. Άρα και εγώ συστημικός είμαι απλώς σε ένα σύστημα που έχει συσταθεί εδώ και χιλιάδες χρόνια να είναι αυτό ακριβώς που είναι γι' αυτό και προσπαθώ όσο μπορώ να μην είμαι συστημικός κάνοντας πράγματα τα οποία βγαίνουν αυθόρμητα.

Δεν το διαλέγω να είμαι αντισυστημικός, ο εγκέφαλός μου λειτουργεί έτσι βάσει των της ιδέας της δικαιοσύνης που έχω και πολλές φορές θυμάμαι όταν έπαιρνα -έκανα τον τραγουδιστή δυο τρεις φορές που δούλεψα στη ζωή μου- έπαιρνα πολλά λεφτά θυμάμαι κι αισθανόμουν πάρα πολύ άσχημα. Ειλικρινά τα εννοώ αυτά, δεν λέω ποτέ ψέμματα. Και πολλές φορές όχι κάθε μέρα, αλλά αισθανόμουν απαίσια που έβλεπα νέα παιδιά που μπαίνανε μέσα και αφήνανε ό,τι λεφτά αφήνανε και εγώ στο τέλος έβγαζα ένα μάτσο λεφτά, αυτό είναι λάθος», εξομολογήθηκε στο «Καλύτερα Δε Γίνεται».

Νίκος Καρβέλας: Οι γάμοι, τα παιδιά και ο θάνατος που έγινε τραγούδι

«Κάποτε αποφάσισα να τραγουδήσω, να εμφανιστώ φωνάζοντας και αποφάσισα να το κάνω χωρίς λεφτά αλλά το υπουργείο τάδε μου είπε ότι "υποχρεούσαι να πάρεις λεφτά". "Ρε παιδιά δεν θέλω λεφτά". "Υποχρεούσαι μέσω του συστήματος" μου είπαν. "Πόσο είναι το κατώτερο που μπορώ να πάρω;" τους είπα και είπαν "1 ευρώ". "Oκέι βάλε 1 ευρώ". Και έρχονται άνθρωποι καθόντουσαν κάτω και με ακούγανε με τρώνε στη μάπα γιατί πιο πολύ μίλαγα παρά τραγούδαγα», αποκάλυψε στη συνέχεια. 

Αργότερα ο γνωστός συνθέτης παραδέχτηκε: «Όλοι κυνηγάμε τα λεφτά και εγώ το ίδιο έκανα, έκανα λοιπόν αυτό το επάγγελμα». «Δεν έχω λεφτά, δεν ξέρω, δεν έχω καμία επαφή με το αν έχω λεφτά», πρόσθεσε και τόνισε κλείνοντας: «Δεν έχω λεφτά, δεν είμαι συστημικός ανήκω στο σύστημα θέλοντας και μη».

Το «καρφί» στη Νίκη Λυμπεράκη

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, ο Νίκος Καρβέλας, δεν αναφέρθηκε καθόλου στο όνομα της Νίκης Λυμπεράκη, ωστόσο έκανε ένα σχόλιο στη Ναταλία Γερμανού που θα μπορούσε να ληφθεί ως «σπόντα» στη δημοσιογράφο του Mega. 

Συγκεκριμένα είπε: «Θέλω να σου πω ότι πραγματικά αισθάνομαι σήμερα, ότι έχω γεννήσει. Πριν μερικές ημέρες είχα ξαναεμφανιστεί στην τηλεόραση και αισθάνθηκα άλλα πράγματα. Τώρα αισθάνθηκα σαν μια λεχώνα. Το λέω επειδή δεν έχουν συνηθίσει οι άνθρωποι να με βλέπουν κάθε τρεις και λίγο στην τηλεόραση. Θεωρώ ότι αυτή σήμερα, είναι η πρώτη φορά που βγαίνω μετά από 25 χρόνια». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top