Έλληνας τραγουδιστής: «Έκανα 30 διπλές χημειοθεραπείες ανά 10 ημέρες»

«Έπαθα ελεφαντίαση στα πόδια και δεν μπορούσα να περπατήσω» ανέφερε

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια μίλησε ανοιχτά στην εκπομπή του Νάσου Γουμενίδη ο Γιώργος Δασκαλάκης. 

Γιώργος Δασκαλάκης: «Έλεγα στη σύντροφό μου "ετοιμάστε με" δεν ένιωθα καλά»

"Δεν κάνω τίποτα, κάνω αυτά που πρέπει να κάνω. Υπομένω, κάνω τη θεραπεία μου πάντα, ό,τι μου λένε οι γιατροί. Έκανα 30 διπλές χημειοθεραπείες ανά 10 ημέρες και έλεγα θα φάω κουλουράκια θεσσαλονικιώτικα. Για να με φτάσουν στο σημείο να αντέξω τις χημειοθεραπείες, είχα πάθει ελεφαντίαση στα πόδια μου και ήταν πρησμένα, γι΄αυτό δεν περπατάω. Όλοι ρωτάνε τι είναι ο καρκίνος. Να σας πω. Το σώμα του ανθρώπου είναι ένα διαμέρισμα, ο καρκίνος είναι φωτιά και η χημειοθεραπεία είναι το νερό της πυροσβεστικής. Από το διαμέρισμα όταν καεί, τι μένει; Τίποτα. Από τη χημειοθεραπεία δεν μένει τίποτα, ούτε το υγιές ούτε το καρκινικό κύτταρο. Αυτή τη στιγμή είμαι σε φάση ανάπλασης των υγιών κυττάρων και οι πόνοι τώρα είναι επειδή γεννιούνται καινούργια κύτταρα» ανέφερε ο τραγουδιστής. 

Μπορεί να περνά δύσκολα αλλά πάντα παίρνει κουράγιο από τη σύζυγό του, Μαρία, η οποία δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό του.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top