Όλοι μιλούν για τον «Τραχανά», τον νέο πρωταγωνιστή της τηλεόρασης!

«Ρο» το πραγματικό όνομα του σκύλου στη σειρά «ο Σκαραβαίος»

Ο Γιάννης Τσορτέκης μάς συστήνει τον τηλεοπτικό «Τραχανά» / βίντεο Alpha

Πολλές σειρές και ταινίες έχουν συμπεριλάβει στο παρελθόν στο πρωταγωνιστικό καστ τους σκύλους, δίνοντας μία ενδιαφέρουσα χροιά στο σενάριο, έτσι και στην αστυνομική σειρά του Alpha «ο Σκαραβαίος» συναντούμε τον «Τραχανά», τον καλύτερο φίλο του κεντρικού ήρωα, «Μάρκου Αλεξίου», που έχει αγαπηθεί ήδη από τους τηλεθεατές! 

Σκύλος & Άνθρωπος: Μία αμφίδρομη σχέση αγάπης και αφοσίωσης

Το star.gr μίλησε με την κηδεμόνα του «Τραχανά», Αλεξάνδρα Παπαδά, επαγγελματία εκπαιδεύτρια σκύλων, η οποία μάς αποκάλυψε τη σχέση του σκύλου με τον κεντρικό ήρωα της σειράς, τον ρόλο που ενσαρκώνει, καθώς και πώς είναι η καθημερινότητα με έναν δραστήριο και... ταλαντούχο σκύλο.

 

Πώς είναι ο «Τραχανάς» στην καθημερινότητα;

Ο «Τραχανάς» -ή στην πραγματικότητα η «Ρο», αφού πρόκειται για σκυλίτσα-, είναι ένας πολύ πιστός και, ταυτόχρονα, δυναμικός σκύλος, εύστροφος, με ιδιαίτερα ανεπτυγμένο το αίσθημα της διάθεσης για συνεργασία με τον κηδεμόνα του. Είναι ένας πολύ ισορροπημένος σκύλος, ουδέτερος προς τα ερεθίσματα του περιβάλλοντος, αποζητώντας συνεχή επαφή και συντροφιά με τον άνθρωπό του.

Ο ρόλος της ως «Τραχανάς» είναι αρκετά απαιτητικός, λόγω του ότι πρωταγωνιστεί στο πλευρό του εξαιρετικού Γιάννη Τσορτέκη, αλλά και εκείνη έχει αντεπεξέλθει εξαιρετικά και το κοινό την έχει ήδη λατρέψει. 

Πώς να γυμναστείτε παρέα με τον σκύλο σας!

Πώς είναι η σχέση του «Τραχανά» με τον Γιάννη Τσορτέκη;

Ο Γιάννης Τσορτέκης, ο οποίος στη σειρά υποδύεται τον Μάρκο Αλεξίου που έχει το παρατσούκλι «Σκαραβαίος», είναι γνωστός για τις επιτυχίες στη δουλειά του και την ικανότητά του να ψυχολογεί τους συνομιλητές του. 

Ο «Τραχανάς» είναι ο πιστός σύντροφος του Μάρκου, είναι στο πλευρό του σε όλες τις σημαντικές στιγμές της ζωής του και συνδέεται έντονα με τον συναισθηματικό του κόσμο. Είναι ο σκύλος του, ο καλύτερός του φίλος, η συντροφιά του και η δύναμή του σε όλες τις δυσκολίες της ζωής που αντιμετωπίζει. 


Τι χρειάζεται ένας σκύλος για να είναι ευτυχισμένος στην καθημερινότητά μας;

Κάθε σκύλος είναι διαφορετικός και έχει τις δικές του ανάγκες, ανάλογα με την φυλή & την ηλικία του. Όταν αναφερόμαστε σε μια εργασιακή φυλή, όπως ο «Τραχανάς» (βελγικό μαλινουά), οι ανάγκες σε εκπαιδευση, εκτόνωση και άθληση είναι σίγουρα πολύ πιο αυξημένες και είναι απαραίτητο να καλύπτονται, ώστε ο σκύλος να είναι ευτυχισμένος μαζί μας και εμείς μαζί του.

Ιδανικά, προτού προβούμε στην απόκτηση ενός σκύλου, είναι καλό να κάνουμε μια συζήτηση με έναν επαγγελματία εκπαιδευτή, ο οποίος θα είναι σε θέση να μας προτείνει κάποιες φυλές σκύλων που θα ταιριάζουν στην καθημερινότητα και στον τρόπο ζωής μας ή να πάμε μαζί του να γνωρίσουμε και να αξιολογήσουμε κάποιον σκύλο που μας ενδιαφέρει να αποκτήσουμε. 

Είναι σημαντικό να σεβόμαστε τη φύση του σκύλου και να του καλύπτουμε τις ανάγκες του, ώστε να διασφαλίσουμε μια αρμονική συμβίωση μεταξύ όλης της οικογένειας!

Εcho: Οι υποθέσεις που έχει λύσει ο σκύλος που βρήκε τον Μπάμπη

 

Λίγα λόγια για τη σειρά

«Ο Σκαραβαίος» είναι μια σύγχρονη σειρά εξιχνίασης εγκλημάτων με στοιχεία κοινωνικού νουάρ. Στο επίκεντρο της σειράς μια επίλεκτη ομάδα του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και ο επικεφαλής της, o επονομαζόμενος «Σκαραβαίος», τον οποίο υποδύεται μοναδικά ο Γιάννης Τσορτέκης. Στο πλάι του, πάντα ο πιστός του φίλος, «Τραχανάς», ένα βελγικό ποιμενικό μαλινουά.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top