Χαμογέλα και πάλι: Η Σίσσυ Χρηστίδου αποχαιρέτησε συγκινημένη τη Βουλγαράκη

«Είναι πολύ δύσκολο», ανέφερε η παρουσιάστρια στο φινάλε της εκπομπής της

Το μεσημέρι της Κυριακής (02/07) το «Χαμογέλα και πάλι» έριξε αυλαία για τη φετινή σεζόν. 

Χρηστίδου: Η on air αγκαλιά στη Βουλγαράκη - «Εμένα θα μου λείψεις πολύ»

Στο φινάλε της εκπομπής η Σίσσυ Χρηστίδου αποχαιρέτησε με δάκρυα στα μάτια την Ελένη Βουλγαράκη, η οποία τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται με τον Γιώργο Λιάγκα στο «Πρωινό».

Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Σαββατοκύριακου δε γινόταν να μην αφιερώσει ένα βίντεο στην επί πέντε χρόνια συνεργάτιδά της, θέλοντας να την ευχαριστήσει για τις όμορφες στιγμές που πέρασαν όλο αυτό το διάστημα.

Συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου: «Μας αντιμετωπίζει όλους σαν μαμά»

«Ξέρετε ότι αυτό το πλάσμα είναι μαζί μας από την αρχή. Αυτή την εκπομπή την ξεκινήσαμε εγώ, ο Παύλος, η Ελένη και ο Κωνσταντίνος σε ένα πλατό που κάθε Δευτέρα ξεστηνόταν, ήταν με κινητούς τοίχους. Ήταν περίεργες συνθήκες αλλά το κέφι, η χαρά και η ενότητα που είχαμε ως ομάδα ήταν πάνω από όλα αυτά. Ήρθε η στιγμή αυτό το κορίτσι να πάει σε άλλον επαγγελματικό δρόμο. Είναι πολύ δύσκολο για μένα προσωπικά. Της είχα πει από την πρώτη χρονιά, όσο θέλεις να είσαι εδώ θα είσαι. Την αγαπάω πάρα πολύ, πέρα από την επαγγελματική μας σύνδεση, σαν άνθρωπο είναι μια αγνή και καθαρή ψυχή. Όπου και αν βρεθεί θα είναι μεγάλη τους τύχη και χαρά και… το νου τους!», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου. 

Χαμογέλα και πάλι: Η Σίσσυ Χρηστίδου αποχαιρέτησε συγκινημένη τη Βουλγαράκη

Φινάλε με συγκίνηση και κλάματα για την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

Μετά την προβολή του βίντεο, η ραδιοφωνική παραγωγός δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της και ξέσπασε σε λυγμούς στον αέρα. «Ξέρετε πόσο σας αγαπώ και πόσο σας εκτιμώ. Είμαι πάρα πολύ τυχερή. Πήρα πάρα πολλή στήριξη και αγάπη. Θα μου πουν γιατί κλαις… Άκουσα τη ψυχή μου. Κλείνει ένας τηλεοπτικός κύκλος. Σας αποχαιρετώ γιατί συναναστρεφόμασταν πέντε χρόνια, είναι μόνο τηλεοπτικός ο κύκλος που κλείνει. Δεν ξέρω τι να πω για σένα Σίσσυ. Είναι τυχερός όποιος βρίσκεται δίπλα σου. Σε ευχαριστώ για όλα. Είμαι ευγνώμων», είπε με τη σειρά της η Ελένη Βουλγαράκη εμφανώς συγκινημένη. 

«Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να αλλάζουν τα πρόσωπα, καταλαβαίνω πως κάποιες φορές έτσι πρέπει να γίνει», κατέληξε η Σίσσυ Χρηστίδου. 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top