Χρηστίδου: Δεν έχει υπογράψει το νέο συμβόλαιο για... αστρολογικούς λόγους!

Η Σίσσυ Χρηστίδου ανανέωσε τη συνεργασία της με το Mega, αλλά στα λόγια

Τα περισσότερα τηλεοπτικά πρόσωπα τον Μαϊο διαπραγματεύονται τα συμβόλαιά τους και κάνουν συζητήσεις για τα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα.

Η Σίσσυ Χρηστίδου όμως δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό της με τον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ώστε η εκπομπή της «Χαμογέλα και Πάλι» να πάρει το πράσινο «φως» για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Σίσσυ Χρηστίδου: Με μια…πινελιά έφερε την άνοιξε στο σπίτι της!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sissy (@sissychristidou)

Ο Μαρίνος Βυθούλκας μέσα από την εκπομπή «Breakfast@star» αποκάλυψε ποιος είναι ο λόγος που δεν έχουν πέσει οι υπογραφές!

Σίσσυ Χρηστίδου: Η γυμναστική που ξεκίνησε με στόχο το summer body!

«Αυτό που γνωρίζω παιδιά είναι ότι η Σίσσυ Χρηστίδου δεν έχει υπογράψει καθαρά για αστρολογικούς λόγους. Τα συμβόλαιά της είναι έτοιμα και θα τα υπογράψει μέσα Ιουνίου, ώστε να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον τηλεοπτικό σταθμό Mega», είπε ο δημοσιογράφος στην πρωινή εκπομπή του Star.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top