«Εμπιστεύτηκα το ένστικτό μου και δε συνεργάστηκα με τη Σκορδά»

Ο δημοσιογράφος Νίκος Συρίγος σχολίασε τα τηλεοπτικά πρόσωπα

Ο Νίκος Συρίγος έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και βρέθηκε στο «Control» με τη Μαίρη Αργυριάδου.

Ο Νίκος Συρίγος  στο «Control» με τη Μαίρη Αργυριάδου.

Ο Νίκος Συρίγος  στο «Control» με τη Μαίρη Αργυριάδου.

Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην πρόταση που του έγινε από τη Σίσσυ Χρηστίδου και τελικά είπε «ναι» και τον βλέπουμε στο πάνελ του «Χαμογέλα και Πάλι».

«Οι κόρες μου μού είπαν να πάω στη Σίσσυ, τις ρώτησα. Είναι απόλυτα δικαιωμένες, νιώθω κι εγώ δικαιωμένος για την επιλογή μου, γιατί η Σίσσυ είναι «μαμά». Για τον Παύλο Σταματόπουλο είχα ακούσει ότι είναι αυστηρός, στριφνός κτλ… ό,τι μου ‘χει πει για τη δουλειά ο Παύλος είναι σωστό», είπε αρχικά στο «Breakfast@star».

Εκτός όμως από τη Σίσσυ Χρηστίδου τον «διεκδικούσε» και η Φαίη Σκορδά για την εκπομπή «Πρωινό Μας» στον ΣΚΑΪ. «Εμπιστεύτηκα το ένστικτό μου και δε συνεργάστηκα με τη Φαίη Σκορδά, δε θέλω να φαίνεται ότι πηδάω από το ένα κλαδί στο άλλο», ανέφερε και πρόσθεσε πως αν τα πράγματα ήταν αλλιώς θα ήθελε να βρίσκεται στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Ο Νίκος Συρίγος μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για την Ελένη Μενεγάκη, τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τη Ζήνα Κουτσελίνη  τονίζοντας πως δεν πρέπει να λείπουν από την εκπομπή, ενώ για τη Ρούλα Κορομηλά δήλωσε: «Η Ρούλα είναι η τηλεόραση. Στην Αμερική δε σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν».

«Δεν κοιτάζω τα νούμερα τηλεθέασης. Δε με ενδιαφέρει αυτή η διαδικασία. Τα νούμερα είναι για τα νούμερα», πρόσθεσε κλείνοντας.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top