Η Μαρία Κορινθίου και επίσημα στο Πρωινό - Η υποδοχή από τον Γιώργο Λιάγκα

Η ηθοποιός πιο ανανεωμένη και λαμπερή από ποτέ

Την επίσημη εμφάνισή της στον ΑΝΤ1 και στο «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα έκανε η Μαρία Κορινθίου το πρωί της Δευτέρας 10/10 και έκλεψε τις εντυπώσεις με τη λαμπερή της εμφάνιση. Ανανεωμένη, όμορφη και ευδιάθετη η ηθοποιός «εισέβαλε» στο πλατό.

Μαρία Κορινθίου: Όσα είπε για την παρουσία της στην πρωινή ζώνη

μαρια κορινθίου

Λίγες μέρες μετά την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή, ο Γιώργος Λιάγκας καλωσόρισε στο πλατό τη γνωστή ηθοποιό.

Γιώργος Λιάγκας: Τι δήλωσε για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού

«Την αγαπάτε πολύ όλοι. Έχει καταγράψει χιλιόμετρα πολλά και στο σανίδι και στην τηλεόραση. Είναι μανούλα, είναι σύζυγος και θα προστεθεί από σήμερα στην ομάδα του Πρωινού. Θα σας πω τι ακριβώς θα κάνει. Η Μαρία Κορινθίου» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Η εκπομπή δεν αλλάζει. Το μεγάλο κομμάτι της εκπομπής παραμένει δημοσιογραφικό και υπάρχει και ένα κομμάτι γυναικείο. Τα γυναικεία θέματα θα τα παίρνεις πάνω σου. Όλα καλά. Είσαι η απαλλαγή μου στα γυναικεία θέματα. Σε ευχαριστώ πολύ που ήρθες» εξήγησε on air ο παρουσιαστής.

«Αισθάνομαι τέλεια, Γιώργο. Να πω ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο. Είσαι δίδυμος και έχω μια αγάπη με τους διδύμους» απάντησε η Μαρία Κορινθίου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top