Μαρία Κορινθίου: Όσα είπε για την παρουσία της στην πρωινή ζώνη

H έμμεση παραδοχή της ηθοποιού λίγο πριν την πρεμιέρα στο Πρωινό

Δείτε όσα είπε η Μαρία Κορινθίου στην εκπομπή OPEN Weekend

Έτοιμη να επιστρέψει στην τηλεόραση, όχι ως ηθοποιός αλλά ως παρουσιάστρια, είναι η Μαρία Κορινθίου.

Έκανε αγωγές η Μαρία Κορινθίου: «Είπαν ότι πίνω φάρμακα για να χάσω κιλά»

Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην παράσταση Τζόρνταν, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα πρόκειται από την ερχόμενη Δευτέρα να βρεθεί στην παρέα του Πρωινού, στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα. Ως γνωστόν, μετά την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού το κανάλι αναζητούσε μια άλλη γυναίκα που θα αναλάμβανε το εμπορικό κυρίως κομμάτι της εκπομπής.

Η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε πρόσφατα ως καλεσμένη στο Πρωινό... από Δευτέρα αναλαμβάνει ρόλο συμπαρουσιάστριας!

Η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε πρόσφατα ως καλεσμένη στο Πρωινό... από Δευτέρα αναλαμβάνει ρόλο συμπαρουσιάστριας! /Φωτογραφία Instagram

Η κάμερα της εκπομπής OPEN Weekend τη συνάντησε, με την ηθοποιό, εμμέσως πλην σαφώς, να παραδέχεται την τηλεοπτική της επιστροφή χωρίς να δίνει πολλές λεπτομέρειες.

Μαρία Κορινθίου: «Όταν έκανα την Αλίκη ο πόλεμος ήταν προσωπικός»

«Ετοιμάζω πολλά ωραία πράγματα», είπε αρχικά η Μαρία Κορινθίου. «Θα σου πω, θα σου πω… Θα στο πάω πιο διπλωματικά. Δόξα τον Θεό είμαι πολύ ευγνώμων, γιατί τα τελευταία χρόνια όπου μιλάω είναι με ανθρώπους που έχουμε μεγαλώσει μαζί μέσα σε αυτόν τον χώρο. Εγώ αυτό που βλέπω είναι έναν θαυμασμό και μια αγάπη. Δόξα τον Θεό γίνονται κάποιες προτάσεις. Από εκεί και πέρα, είναι και τι θα κουμπώσει την κατάλληλη στιγμή με τις κατάλληλες συνθήκες», πρόσθεσε.

Δείτε όσα είπε ο Γιάννης Αϊβάζης

Αντίστοιχα... αινιγματικά ήταν τα όσα είπε κι ο σύζυγος της ηθοποιού, Γιάννης Αϊβάζης. «Ποιος ξέρει….Εκπλήξεις έρχονται», δήλωσε στην κάμερα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top