Μουτσινάς: Ο απολογισμός του μετά το τέλος της εκπομπής του

Έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram

Δείτε τη συνέντευξή του στην εκπομπή «Dot Weekend»

Ο Νίκος Μουτσινάς την Παρασκευή αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές του στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Μετά από τρεις ώρες στον αέρα όπου πέρασαν τραγουδιστές, παρουσιαστές αλλά και οι μάσκες του The Masked Singer στο πλατό, ο Νίκος Μουτσινάς αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό για φέτος, ανανεώνοντας το ραντεβού του για του χρόνου.

Σήμερα, ο παρουσιαστής έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, κάνοντας τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε ενώ ταυτόχρονα θέλησε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές που τον στήριξαν καθ’όλη της διάρκεια της χρονιάς.

«Παραθέτω σκηνές από το party έκπληξη που μου οργανώνουν κάθε χρόνο όλοι οι συνεργάτες της «εκπομπής»… Ήταν για άλλη μια φορά πολύ ωραίο, γεμάτο εκπλήξεις και συντονισμένο όλο με αγάπη προς εμένα και με την καλύτερη διάθεση για όλους όσους είστε παρέα μας από το σπίτι..

Θα πω άλλη μια φορά ένα μεγάλο ευχαριστώ και θα δηλώσω ευγνώμων που ζούμε μαζί αυτήν την εμπειρία που λέγεται καλό μεσημεράκι.. Ομαδάρα? Ξεκούραση άμεσα… it’s an order. Σε όλους εσάς θέλω μέσα από την ψυχή μου να σας ευχηθώ ένα ήρεμο καλοκαίρι. Να ξεκουράσετε το μυαλό από τις βαριές σκέψεις και να νιώσετε χαρά και γαλήνη… Η αγάπη θα σώσει τον κόσμο», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Νίκος Μουτσινάς.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top