Χριστίνα Λαμπίρη vs Γιώργος Λιάγκας: Νέα κόντρα στα τηλεοπτικά;

Χριστίνα: Το χιούμορ του Γιώργου είναι χοντροκομμένο

Χριστίνα Λαμπίρη vs Γιώργος Λιάγκας: Νέα κόντρα στα τηλεοπτικά;

Μια νέα κόντρα ξέσπασε στον τηλεοπτικό χώρο! Χριστίνα Λαμπίρη vs Γιώργος Λιάγκας.

Η Χ. Λαμπίρη, καλεσμένη στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, σχολίασε την εκπομπή «Πρωινό mou», όχι όμως με τα… καλύτερα λόγια.

«Μου αρέσουν ο Γιώργος και η Φαίη», απάντησε σε ερώτηση του κ. Κωστόπουλου η Χριστίνα και συνέχισε «Το πρωινό του Mega είναι μεσημεριανό και μάλιστα πιο σκληρό από το δικό μου».

Και δεν τελείωσε εκεί. Σε μια κρίση ειλικρίνειας παραδέχτηκε ότι παρόλο που έχει συνεργαστεί με τον Γ. Λιάγκα στο παρελθόν και τον συμπαθεί δεν της αρέσει το χιούμορ του «Το ξέρω ότι θα σχολιαστεί, αλλά δεν μου αρέσει το χιούμορ του Λιάγκα. Το θεωρώ χοντροκομμένο»!

Φυσικά, ο Γ. Λιάγκας δεν άφησε το σχόλιο να «πέσει» κάτω. Σήμερα, έδειξε στην εκπομπή του το απόσπασμα με τις δηλώσεις της Χριστίνας και μετά όλο… ανωτερότητα είπε «Εγώ θα ευχηθώ στην Χριστίνα να κάνει επιτυχίες και δεν πειράζει θα επιζήσουμε και χωρίς να αρέσει στην Χριστίνα το χιούμορ μας. Δεν μπορεί να αρέσουμε σε όλους».

Εκεί πετάχτηκε η σύζυγος, Φ. Σκορδά, η οποία έδειχνε να το απολαμβάνει και ξεκαθάρισε «Το δικό σου χιούμορ δεν της αρέσει, όχι το δικό μας»… Άπιστε Θωμά...

Ο Λιάγκας, που δεν έδωσε και πολύ σημασία, συνέχισε: «Δεν μπορεί να αρέσουμε σε όλους. Αλλιώς θα μας έβλεπε όλη η Ελλάδα, αλλά μας βλέπει ένα μέρος της. Τι να κάνουμε τώρα;».

«Θα ήταν γλειφτικό να λένε όλοι ότι είναι όλα ωραία... Ωστόσο, δεν μου άρεσε αυτό που είπε για την εκπομπή. Δεν είμαστε μεσημεριανό, αλλά πάμε παρακάτω τώρα», κατέληξε.

Και πάνω που πάνε να περάσουν στο επόμενο θέμα άρχισε τις σπόντες: «Τι είναι το επόμενο θέμα; Σκληρό ή μαλακό;». Με τέτοιου είδους σχόλια συνέχισε σε όλη την διάρκεια της εκπομπής.

Δείτε τι είπε η Χριστίνα Λαμπίρη και τι απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας στο βίντεο που ακολουθεί…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top