Σίσσυ Χρηστίδου: Έτσι έμαθε ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί

Το άγνωστο περιστατικό με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Με αφορμή πλάνα που έπαιξαν ζωντανά στην εκπομπή από την «Ονειρούπολη» Δράμας, η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε στους τηλεθεατές του «Χαμογέλα και πάλι» την άγνωστη ιστορία της με το πώς έμαθε ότι είναι έγκυος για πρώτη φορά, αλλά και το αστείο περιστατικό με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που εκείνη την περίοδο κάνανε μαζί τον «Όμορφο Κόσμο».

Σίσσυ Χρηστίδου: Μας δείχνει το υπέροχο χριστουγεννιάτικο σαλόνι της!

Η Σίσσυ Χρηστίδου μαζί με τα παιδιά της, Φίλιππο - Ραφαήλ και Μιχαήλ - Άγγελο Μαραντίνη

 

Σίσσυ Χρηστίδου: «Για την ώρα νοσηλεία, εξετάσεις, προσευχές»

«Πηγαίναμε εκεί με τον Όμορφο Κόσμο. Κάναμε εκδρομές. Έβαζε μια τεράστια σκηνή εκεί ο Αρναούτογλου, ανεβαίναμε πάνω και ερχόταν ο κόσμος. Κάναμε τις εκπομπές μας ζωντανά. Και θέλω να σας πω μια προσωπική ιστορία. Τον Δεκέμβριο του 2007, πήγαμε για τρίτη φορά στην Ονειρούπολη. Εγώ χόρευα πολύ τότε στην εκπομπή. Είχα μια καθυστέρηση στον κύκλο μου και πριν το ταξίδι έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης και βγήκε θετικό. Ήταν τη μέρα που φεύγαμε. Πήρα τη μαμά μου πρώτα και της είπα πως νομίζω πως είμαι έγκυος. Ήμουν έξω από τα στούντιο και ετοιμαζόμουν να φύγουμε για Δράμα. Συναντήθηκα με τους γονείς μου στη Δράμα. Ήμουν έγκυος και δεν το είχα πει πουθενά», είπε η παρουσιάστρια, περιγράφοντας τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πληροφορήθηκε για την πρώτη της εγκυμοσύνη. 

Ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο χιουμοριστικό περιστατικό με τους γονείς της και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Πάνω στη σκηνή ήμουν ακίνητη, γιατί νόμιζα πως κάτι θα συμβεί στο παιδί. Και ο Αρναούτογλου μου έλεγε κουνήσου “παιδάκι μου”. Το είπα και στον ενδιαφερόμενο και ήρθε και αυτός μαζί. Έλεγε ο Γρηγόρης “γιατί μαζεύτηκε όλο το σόι;”»

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top