Elif: Ο Σαφάκ ζητά προστασία για το σπίτι της Ζουλιντέ

Καταιγιστικές εξελίξεις τη Δευτέρα 02/08 στις 17.40 στο Star

Ο Βεϊσέλ τηλεφωνεί στη Μελέκ ενώ βρίσκεται στο αυτοκίνητο του Ταρίκ αλλά το τηλέφωνο της είναι κλειστό. Ο Ταρίκ είναι πλέον σίγουρος πως τον οδηγεί στη Μελέκ. Ο Σαφάκ αφήνει την Ιντζί και τον Εμιρχάν στη μητέρα του και εκείνη διαμαρτύρεται. Ο Βεϊσέλ τηλεφωνεί στην Τουλάι και της ζητάει να πάει τα παιδιά στο σπίτι τους και όχι στο σπίτι της Ζουλιντέ γιατί φοβάται πως οι άντρες, που ήταν εκεί πριν, μπορεί να ξαναέρθουν.  Ο Ταρίκ ακούει τα πάντα. Ο Ταρίκ σταματάει στη μέση του δρόμου το αυτοκίνητο γιατί δήθεν έχει βλάβη. Ξέρει που πηγαίνει ο Βεϊσέλ και ειδοποιεί τους άντρες του να πάνε να πάρουν τη Μελέκ.

  Ο Σαφάκ πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα και μιλάει με τον Αϊχάν, τον αρχηγό της αστυνομίας. Ζητάει προστασία για το σπίτι της Ζουλιντέ. Στη συνέχεια τηλεφωνεί στη Ζουλιντέ και της λέει πως μπορεί να πάει σπίτι της. Η Λεμάν φέρεται άσχημα στην Ιντζί και τον Εμιρχάν και τα παιδιά τη φοβούνται. Η Μελέκ περιμένει τον Βεϊσέλ αλλά ο Ταρίκ τον καθυστερεί.

Οι άντρες του Ταρίκ φτάνουν πρώτοι και η Μελέκ ανοίγει την πόρτα της αποθήκης γιατί πιστεύει πως έχει έρθει ο Βεϊσέλ.  Η Αλέβ κάνει ερωτήσεις στην Ιντζί και τον Εμιρχάν σχετικά με τον Σαφάκ.

Ο Εμιρχάν λέει πως ο Σαφάκ πάντα βοηθάει εκείνον και τη μητέρα του και η Αλέβ ζηλεύει.  Η Ζουλιντέ και η Τουλάι πηγαίνουν στο σπίτι της πρώτης και ο Σαφάκ τις περιμένει με τους αστυνομικούς. Τους λέει πως οι αστυνομικοί είναι εκεί για να τις προστατέψουν.  Ο Βεϊσέλ φτάνει επιτέλους στην αποθήκη μαζί με τον Ταρίκ αλλά οι άντρες του Ταρίκ είναι ήδη εκεί. Ο Βεϊσέλ δεν καταλαβαίνει τι έχει συμβεί. Η Μελέκ αναγνωρίζει τον Ταρίκ ως τον άντρα που της επιτέθηκε πριν από μέρες. Ο Ταρίκ παίρνει μαζί του τη Μελέκ και οι άντρες του χτυπάνε τον Βεϊσέλ…

Δείτε περισσότερα για όλες τις σειρές που προβάλλονται στο Star 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top