Η Σίσσυ Χρηστίδου στο Mega - Ποιοι θα είναι οι συνεργάτες της

Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού

H νέα τηλεοπτική χρονιά θα φέρει πολλές ανακατατάξεις στο τηλεοπτικό σκηνικό αφού οι μεταγραφές παρουσιαστών και δημοσιογράφων δεν έχουν τέλος. Μια από αυτές είναι και η μεταγραφή της Σίσσυς Χρηστίδου από το Open στο Mega.

Ο τηλεοπτικός σταθμός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση και αποκάλυψε και επίσημα πλέον η παρουσιάστρια θα βρίσκεται στο δυναμικό του και θα συνεχίσει να δίνει ραντεβού με το κοινό της τα Σαββατοκύριακα.

Η επίσημη ανακοίνωση του Mega για τη Σίσσυ Χρηστίδου

«Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, στο δυναμικό του τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι η ήρεμη δύναμη της ψυχαγωγίας. Το γελαστό πρόσωπο που εμπιστεύεται και ακολουθεί ο τηλεθεατής επειδή εμπιστεύεται την αλήθεια και την αυθεντικότητά της. Η Σίσσυ Χρηστίδου διαθέτει το σπάνιο χάρισμα της ζεστής και ουσιαστικής επικοινωνίας με τον κόσμο κι αυτό την κάνει ξεχωριστή.  Από το ξεκίνημά της στην τηλεόραση της Θεσσαλονίκης, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, μέχρι σήμερα διατηρεί στο ακέραιο τον αυθορμητισμό της και την θετική της προσέγγιση στα θέματα που απασχολούν την εκπομπή της. Η Σίσσυ Χρηστίδου έρχεται στο MEGA και θα ομορφύνει τα Σαββατοκύριακα μας.

Την καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε πολλές ευχάριστες τηλεοπτικές στιγμές».

Η παρουσιάστρια θέλησε, μάλιστα, να το… φωνάξει με ενθουσιασμό μέσα από τα επίσημα social media του MEGA!

Πιο συγκεκριμένα, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση, η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε χαρακτηριστικά σε σχετικό σύντομο απόσπασμα στο Instagram: «Γειά σας ρε παιδιά! Επιτέλους, επιτέλους μπορώ να το φωνάξω, μπορώ μαζί σας να το μοιραστώ πως είμαι πια στο MEGA».

«Στο MEGA το καλό» συμπλήρωσε με μεγάλο χαμόγελο η παρουσιάστρια.

«Καλό μεσημέρι σε όλους. Δεν ξέρω που σας βρίσκει η 28η Ιουλίου εμένα με βρίσκει εδώ στο Νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη (η μητέρα της νοσηλεύεται εκεί με λευχαιμία), όλα καλά είμαστε δυνατές. Ταυτόχρονα όμως με βρίσκει και στο MEGA, σήμερα είναι η μέρα που μπορούμε να μοιραστούμε τη χαρά μου, να σας πω τα νέα μου, θα είμαστε στο MEGA λοιπόν φέτος, όλη η ομάδα, έτσι όπως τη γνωρίζετε, έτσι όπως την έχετε αγαπήσει, τα Σαββατοκύριακο το πρωί θα πίνουμε από εκεί το καφεδάκι μας, θα είμαστε ακόμα πιο ενισχυμένοι, δεν μπορώ να σας πω πολλά… αυτά.

Κι ετοιμαζόμαστε να σας φέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε…» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου, ενώ έκανε mention τον Παύλο Σταματόπουλο, την Ελένη Βουλγαράκη, τον Κωνσταντίνο Βασάλο και εκτός από το MEGA, την εταιρεία παραγωγής Barking Well και τον Νίκο Κοκλώνη.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top