Χρηστίδου: «Ήμουν μόνη στο σπίτι και πλάνταξα στο κλάμα»

Oι δηλώσεις της παρουσιάστριας για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη

Την τελευταία της εκπομπή μετά από 30 χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας έκανε η Ελένη Μενεγάκη την Τετάρτη 1 Ιουλίου και η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από την εκπομπή της «Έλα χαμογέλα» αναφέρθηκε πως εκείνη την ημέρα πλάνταξε στο κλάμα.

Ελένη Μενεγάκη: Οι ηχηρές απουσίες στην τελευταία της εκπομπή

«Εκείνη τη στιγμή που έσβησαν τα φώτα ήμουν μόνη μου στο σπίτι και πλάνταξα στο κλάμα. Δεν ήξερα και με ποιον να το συζητήσω. Η σκυλίτσα μου εντωμεταξύ με έγλειφε γιατί νόμιζε πως κάτι έγινε. Εμένα στην Ελένη μου άρεσε που ήθελε να κλείσει ό, τι ανοιχτούς λογαριασμούς είχε και με τον Γρηγόρη στον τηλεοπτικό αέρα. Δε φοβήθηκε τίποτα. Χαιρέτησε και τον Ασημηνάκη. Ένιωσα πως ήθελε να κλείσει τα κεφάλαια όλα. Είναι ένας άνθρωπος που ποτέ δεν απάντησε σε τίποτα παρότι έχουν γραφτεί για εκείνη πολλά δημοςσιεύματα. Μου έκανε εντύπωση γιατί μιλάει στις τηλεθεάτριες με τα μάτια. Μου άρεσε που φίλησε τον άντρα της τα παιδιά της και τις τηλεθεάτριες» είπε μεταξύ των άλλων η Σίσσυ Χρηστίδου. 

Ελένη Μενεγάκη: Οι νέες φώτο και το μήνυμα μετά το τηλεοπτικό «αντίο»

«Υπήρχε μια σιωπή για κάποια λεπτά που αποτύπωνε και το συναίσθημα των ανθρώπων που ήταν εκεί. Ήταν ένας γλυκός αποχαιρετισμός. Ήταν σιωπή που δεν ξέρεις τι να πεις…» δήλωσε ο Παύλος Σταματόπουλος που στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με την παρουσιάστρια.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top