Σίσσυ Χρηστίδου: Το συμβάν με συμμαθήτρια του γιου της που την εκνεύρισε

Όσα είπε στον «αέρα» της εκπομπής η παρουσιάστρια

Η Σίσσυ Χρηστίδου λατρεύει τους γιους της και αρκετές φορές στο παρελθόν έχει μιλήσει για εκείνους στον «αέρα» της εκπομπής της. Το πρωί του Σαββάτου, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που συνέβη στον γιο της, Φίλιππο με μία συμμαθήτριά του.

Τι είπε η Σίσσυ για τους Onirama και μετά το μετάνιωσε;

Αφορμή γι’ αυτό το γεγονός στάθηκε οι πρόσφατες δηλώσεις του Γιάννη Τσιμιτσέλη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το τι θα κάνει αν κάποιος στο μέλλον πληγώσει την κόρη του, Εύα.

Μαραντίνης- Χρηστίδου: Για ποιο λόγο δε μιλούν για την προσωπική τους ζωή;

«Εγώ από τη φύση μου αγαπάω πάρα πολύ τα παιδιά… Έλεγα ότι αγαπάω πολύ όλα τα παιδιά και δεν καταλαβαίνω πως μπορείς να αισθανθείς αρνητικά συναισθήματα για ένα παιδάκι μέχρι που σε ένα παιδικό πάρτι, είναι ο Φίλιππος 5 χρονών, του λέω «πήγαινε να χορέψεις με τα παιδάκια», μου λέει «μαμά, θέλω να χορέψω με αυτό το κοριτσάκι», του λέω πήγαινε να της πεις να χορέψετε. Πηγαίνει ο Φίλιππος και της λέει, «γεια, θέλεις να χορέψουμε;» και κάνη αυτή, «όχι». Τα συναισθήματά μου εκείνη τη στιγμή για αυτό το αθώο κοριτσάκι, το 5χρονο ήταν ανεξέλεγκτα», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top