Συγκινημένη η Χρηστίδου στο φινάλε: Ήταν μια περίεργη χρονιά για μένα

Δείτε πώς αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της

Φινάλε έκανε το μεσημέρι της Κυριακής, η εκπομπή «Έλα Χαμογέλα»! Λίγο πριν τους τίτλους τέλους για τη φετινή σεζόν η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να ευχαριστήσει συνεργάτες και κοινό για τη στήριξή τους σε μια περίεργη όπως είπε χρονιά για εκείνη.

Σίσσυ Χρηστίδου: Ο λόγος που την έδιωξε ο μεγάλος της γιος, Φίλιππος!

«Νιώθω πολύ αμήχανα με αυτά τα πράγματα. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ το κανάλι, γιατί μετά από έξι χρόνια με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε την εκπομπή των ονείρων μου. Να ευχαριστήσω όλους εσάς. Τη δημοσιογραφική ομάδα, τον Βασίλη Δρυμούση… Την ομάδα μου. Τον Κωνσταντίνο και την Ελένη και τώρα ξέρετε ποιον πρέπει να κάνω να κλάψει», είπε αρχικά.

Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της όταν αναφέρθηκε στον κουμπάρο και συνεργάτη της, Παύλο Σταματόπουλο, ο οποίος της στάθηκε στα δύσκολα.

«Θα ήθελα να πω πώς αν δεν ήταν εδώ ο Παύλος δε θα υπήρχε αυτή η εκπομπή. Είναι ο άνθρωπός μου σε όλες τις φάσεις της ζωής μου και τις δύσκολες και τις εύκολες και με έχει ακολουθήσει σε όλες τις τρέλες μου. Δε θα ήμουν εδώ, δε θα υπήρχε αυτή η εκπομπή αν δεν ήταν ο Παύλος. Του χρωστάω τα πάντα… Τον ευχαριστώ που ήταν δίπλα μου και άντεξε και αυτός…»!

Πριν ανανεώσει το ραντεβού της για τη νέα σεζόν τόνισε: «Ήταν μία περίεργη χρονιά για μένα, και με στηρίξατε ιδιαίτερα, με βοηθήσατε και κάνατε υπομονή».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top