Με ΔΙΑΖΥΓΙΟ – ΒΟΜΒΑ φεύγει το 2016: ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ζευγάρι δεν είναι πια μαζί (;)

Έβγαλε τη βέρα της και τα δημοσιεύματα πήραν «φωτιά»

Διαζύγιο για Καρντάσιαν Γουέστ

Από το καλοκαίρι υπήρχε η φήμη ότι από το 2016 δεν θα τη βγάλουν καθαρή ούτε εκείνοι ως ζευγάρι. Αλλά με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνι Γουέστ έδειχναν ότι είναι μαζί και δεν υπάρχει λόγος… ανησυχίας!

Να που όμως τώρα πάλι τα βρετανικά δημοσιεύματα έχουν πάρει «φωτιά» για το διαζύγιο αυτό με το οποίο λέγεται ότι θα κλείσει αυτή η χρονιά. Η εφημερίδα Sun, επικαλούμενη φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού, γράφει ότι το οριστικό τέλος έχει πλέον επέλθει!

Μάλιστα, λάδι στη φωτιά έριξε και το γεγονός ότι ο ράπερ δεν έδωσε το παρών στο κατά τα άλλα λαμπερό πάρτι που έκανε η τηλεοπτική οικογένεια για τα Χριστούγεννα στο σπίτι της μητέρας της στο Λος Άντζελες. 

Και εκεί που όλοι είχαν εστιάσει στο ότι η Κιμ ήταν για πρώτη φορά χαλαρή μετά το τραγικό περιστατικό στο Παρίσι όπου έπεσε θύμα ληστείας, κάποιοι κέντραραν στο ότι δεν φορούσε τη βέρα της. Υπάρχει και φωτογραφικό υλικό που το επιβεβαιώνει αυτό: η φωτογραφία που ανέβασε με την αδερφή της Κόρτνεϊ.

Από την πλευρά του ο τραγουδιστής, που το περασμένο διάστημα κατέρρευσε έπειτα από νευρικό κλονισμό, φέρεται να παράκουσε τις εντολές της γυναίκας του και αφού πήγε σινεμά με τους φίλους του, τελικά βρέθηκε στο πάρτι με τον ρόλο του να είναι καθαρά... διακοσμητικός,

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top