ΚΟΠΗΚΑΝ οι μισθοί στην ΕΡΤ! - Η οργισμένη αντίδραση του Τσακνή

Δείτε τα email που αντάλλαξαν στο Ραδιομέγαρο

ΚΟΠΗΚΑΝ οι μισθοί στην ΕΡΤ! - Η οργισμένη αντίδραση του Τσακνή

Περίμεναν ολόκληρο το μισθό τους, αλλά τελικά δεν τον πήραν… Ο λόγος για τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ, οι οποίοι είδαν κάποια αλλαγή στη μισθοδοσία τους χωρίς ωστόσο να ξέρουν το γιατί!

Η εξήγηση δόθηκε λιγη ώρα αργότερα, οπότε και έλαβαν ένα email που έγραφε:

«Αγαπητοί Συνάδελφοι,
σας ενημερώνουμε ότι κατά την εκκαθάριση της μισθοδοσίας του Νοεμβρίου 2016 (Β6Λ) θα γίνει παρακράτηση από το πληρωτέο ποσό της μισθοδοσίας και δικαιούχο τη δικηγορική εταιρεία (........) η πρώτη δόση από τις τρεις του εργολαβικού δικαιώματος όπως αυτή έχει συμφωνηθεί.
Με εκτίμηση,
Τμήμα Μισθοδοσίας Ε.Ρ.Τ. Α.Ε.»

Αυτό έγινε στις 24 Νοεμβρίου και στις 25 έγινε αντιληπτό και από τον Πρόεδρο της ΕΡΤ, Διονύση Τσακνή, ο οποίος με τη σειρά του έστειλε email σε όλους τους εργαζόμενους που υπέστησαν τις περικοπές, λέγοντας ότι η «περικοπή» θα επιστραφεί!

Συγκεκριμένα, το email του Προέδρου της ΕΡΤ έγραφε:

«Αγαπητοί συνάδελφοι!
Χτες το βράδυ ενημερώθηκα απο εργαζομένους που είχαν υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό με δικηγορικά γραφεία, ότι τους παρακρατήθηκε μέρος της μισθοδοσίας, προκειμένου να αποδωθεί στα εν λόγω γραφεία η αμοιβή τους για την επαναπρόσληψή τους.
Τέτοιες σοβαρές “πρωτοβουλίες” χωρίς προηγούμενη απόφαση του ΔΣ, είναι απαράδεκτες. Η ΕΡΤ δεν είναι εισπρακτική εταιρία, ούτε αρπακτικό fund.
Έδωσα εντολή στην αρμόδια υπηρεσία, να καταθέσει στους λογαριασμούς σας το παρακρατηθέν ποσό και θα φέρω σε έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ το όλο θέμα.

Διονύσης Τσακνής
Πρόεδρος ΔΣ ΕΡΤ ΑΕ»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top