ΞΕΣΠΑΣΕ ο Κανάκης για τις τηλεοπτικές άδειες: «Ξεφτίλα» - ΒΙΝΤΕΟ

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για την επίθεση στο ΣτΕ

Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή τις τηλεοπτικές άδειες εξαπέλυσε ο Αντώνης Κανάκης, σχολιάζοντας την απόφαση του ΣτΕ, το οποίο έκρινε ότι είναι αντισυνταγματικός ο νόμος του Νίκου Παππά.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 (που ήταν μάλιστα και ένα από τα κανάλια που είχαν εξασφαλίσει άδεια πανελλαδικής εμβέλειας) έκανε λόγο για «παραλογισμό, ανικανότητα, αλαζονεία, εμμονή, λαϊκισμό, και θλίψη».

«Ζήσαμε αυτή τη θλίψη, να βλέπεις την κυβέρνηση μιας χώρας να βρίζει το ανώτατο δικαστικό όργανο», είπε αρχικά, υπενθυμίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ όταν ήταν στην αντιπολίτευση άλλα έλεγε για το ΣτΕ!

«Γενικότερα το θέμα με τις τηλεοπτικές άδειες ήταν ξεφτίλα! Σε μια χώρα που ταλαιπωρείται τόσο πολύ, απασχολούσαν τον κόσμο επί μήνες με ένα γελοίο σόου», πρόσθεσε ο Αντώνης Κανάκης, εξαπολύοντας πυρά και κατά της αντιπολίτευσης, την οποία κατηγόρησε για «απίστευτο θράσος». «Είχαν 30 χρόνια στην διάθεση τους για να κάνουν κάτι για το θέμα, και δεν έκαναν τίποτα», πρόσθεσε, αναφερόμενος κυρίως σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

«Αντί να ζητήσουν μια συγγνώμη (από την κυβέρνηση) όταν τελικά ακυρώθηκε ο διαγωνισμός, άρχισαν να βρίζουν! Θλιβερά πράγματα κυρίες και κύριοι», είπε φανερά απογοητευμένος ο παρουσιαστής.

Το θέμα ωστόσο τελείωσε με χιούμορ, και ένα ΒΙΝΤΕΟ από τα χεράκια των Ράδιο Αρβύλα!

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε επίσης:

Οι «Ράδιο Αρβύλα» επέστρεψαν! Δείτε τι είπε στην έναρξη ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ star.gr: Αυτό είναι το κορίτσι του Αντώνη Κανάκη που θα τον κάνει πατέρα

Αυτό κι αν είναι είδηση-ΒΟΜΒΑ! Ο Αντώνης Κανάκης θα γίνει ΜΠΑΜΠΑΣ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top