ΒΙΝΤΕΟ: με «τσοπανάκο» και δάκρυα άρχισε ξανά η ΕΡΤ!

Δύο χρόνια μετά το ξαφνικό «μαύρο» - πρώτη καλεσμένη η Κωνσταντοπούλου

ΒΙΝΤΕΟ: με «τσοπανάκο» και δάκρυα άρχισε ξανά η ΕΡΤ!

Με τον θρυλικό «τσοπανάκο», την ειδική σύνθεση με φλογέρα και κουδούνια που σηματοδοτεί τη δημόσια τηλεόραση από τα πρώτα της χρόνια, τους παρουσιαστές συγκινημένους κι αγχωμένους, αλλά και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να κάνει ποδαρικό, άρχισε να εκπέμπει ξανά η ΕΡΤ, δύο χρόνια μετά το ξαφνικό «μαύρο».

Το «Μένουμε Ελλάδα», σε επανάληψη, ήταν η τελευταία εκπομπή που μεταδόθηκε με το λογότυπο της ΝΕΡΙΤ. Όταν η εκπομπή τελείωσε, εμφανίστηκε το λογότυπο της ΕΡΤ1 και ακούστηκε ο Εθνικός Ύμνος, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν εικόνες από την ιστορία της δημόσιας τηλεόρασης, από την ΥΕΝΕΔ και την ΕΙΡΤ, μέχρι την ΕΤ και το «μαύρο» της 11ης Ιουνίου του 2013.

Η εκ νέου εκπομπή της ΕΡΤ άρχισε στις 06:00 της Πέμπτης. Οι πρώτοι παρουσιαστές που υποδέχθηκαν το κοινό ήταν οι Νίκος Αγγελίδης και Βασιλική Χαϊνά, με πρώτη καλεσμένη την πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Κυρίες και κύριοι καλημέρα σας! Είστε συντονισμένοι στην Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση, παρακολουθείτε την ΕΡΤ», είπε ο Νίκος Αγγελίδης και έκανε λόγο για «ιδιαίτερη μέρα για όλους τους Έλληνες και όσους αγαπούν την Ελλάδα», ενώ, εμφανώς συγκινημένη, η Βασιλική Χαϊνά ανέφερε: «το σήμα άλλαξε… Είναι μια πολύ ιδιαίτερη μέρα για εμάς, δύσκολη, με την ψυχολογία μας επίσης ιδιαίτερη».

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, στο πλαίσιο ανοίγματος της ΕΡΤ προγραμματίζεται μεγάλη συναυλία στο προαύλιο του Ραδιομεγάρου, απόψε, στις 20:00, από τα Μουσικά Σύνολα και υπό τη διεύθυνση του Στάθη Σούλη. Επί σκηνής θα βρεθούν πολλοί καλλιτ��χνες, ανάμεσά τους οι Θάνος Μικρούτσικος, Αφροδίτη Μάνου, Κώστας Θωμαϊδης, Γιώργος Ανδρέου, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Encardia, Κώστας Λειβαδάς, Απόστολος Ρίζος και Νίκος Ζιώγαλας.

Δείτε στο βίντεο πώς επέστρεψε ξανά η ΕΡΤ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top