Δολιοφθορά στα φρένα γνωστής παρουσιάστριας μεγάλου καναλιού!

Άγνωστοι έκοψαν με φαλτσέτα το σωληνάκι με το υγρό φρένων

Δολιοφθορά στα φρένα γνωστής παρουσιάστριας μεγάλου καναλιού!

Με τρόπο μαφιόζικο έτσι ώστε να φανεί σαν ατύχημα άγνωστοι έσπασαν τα φρένα του αμαξιού γνωστής Ελληνίδας παρουσιάστριας με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η ζωή της.

Το περιστατικό συνέβη πριν λίγες ημέρες, όταν, ενώ βρισκόταν καθ' οδόν, τα φρένα του αυτοκινήτου ξαφνικά δεν υπάκουσαν και παρολίγο να σημειωθεί ατύχημα. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια καθόταν στη θέση του συνοδηγού, ενώ το αυτοκίνητο οδηγούσε ο σύντροφός της, ο οποίος, ως έμπειρος οδηγός, όταν κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά, αποφάσισε να ακινητοποιήσει το όχημα πριν τρακάρουν.

Ο μηχανικός που εξέτασε το αυτοκίνητό της στην συνέχεια, διαπίστωσε πως κάποιος είχε βάλει το χεράκι του και είχε κόψει με φαλτσέτα το σωληνάκι με το υγρό φρένων κοντά στον ένα τροχό!

Σύμφωνα με τους πραγματογνώμονες ο δράστης δεν ήταν ερασιτέχνης, αλλά «επαγγελματίας» και είχ�� οργανώσει με τέτοιο τρόπο το απαράδεκτο σχέδιό του, ώστε το παρολίγον τρακάρισμα της παρουσιάστριας να φανεί σαν ατύχημα!

Η υπόθεση έχει φτάσει στη δικαιοσύνη και η αρμόδια εισαγγελέας άσκησε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως κατά αγνώστων και ανατέθηκε στην Ασφάλεια Πειραιά να διεξάγει την έρευνα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top