Μάρκος Σεφερλής: «μου λέει ο κόσμος πως τον έκανα να βλέπει πρωινό»

«Υπάρχει ένα οργανωμένο παιχνίδι εις βάρος μου» ανέφερε ο ηθοποιός

Μάρκος Σεφερλής: «μου λέει ο κόσμος πως τον έκανα να βλέπει πρωινό»

​Έξω από τα δόντια τα είπε όλα ο Μάρκος Σεφερλής στην εκπομπή «Μία».

«Υπάρχει ένα οργανωμένο παιχνίδι και μας χτυπάνε. Όταν είμαστε εμείς πάνω στα νούμερα τηλεθέασης, όπως τις περισσότερες φορές, το υποβαθμίζουνε, όταν όμως είναι ο Γιώργος και η Φαίη το βάζουν σε τίτλους. Και πολλές φορές είναι και άνθρωποι που είναι και στην αντίπαλη εκπομπή. Δεν κρατάνε δηλαδή και τα προσχήματα. Δηλαδή έχω εντολή να χτυπήσω το “Mega με Μία” ε δε βγαίνω στην αντίπαλη εκπομπή. Και εμείς έχουμε τη Χριστίνα την Πολίτη όμως ποτέ δεν έχω διαβάσει κριτική για το Λιάγκα και τη Σκορδά (στο blog της)» αποκάλυψε ο Μάρκος Σεφερλής.

Παράλληλα, εξομολογήθηκε πως αυτοί που τον κατακρίνουν είναι εκείνοι που πριν αναλάβει το πρωινό του ΜEGA, τον εκθείαζαν: «αναιρούν και οι ίδιοι τον εαυτό τους γιατί αναιρούν αυτά που έγραφαν. Λυπάμαι γι’ αυτούς πραγματικά στενοχωριέμαι» τόνισε ο παρουσιαστής.

Όχι μόνο στα επαγγελματικά του, αλλά και στο γάμο του με την Έλενα Τσαβαλιά αναφέρθηκε ο ηθοποιός:«στο σπίτι, κάνει κουμάντο η Έλενα σε όλα. Της λέω πάρτα λεφτά. Τα διαχειρίζεται εκείνη, και έχω και το κεφάλι μου ήσυχο επειδή πληρώνονται όλα» επισήμανε.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στα νυχτοπερπατήματα του, τονίζοντας πως γυρνάει σπίτι στις εννέα το πρωί!

Τι λέει η σύζυγός του όμως γι’ αυτό;

«Δεν αισθάνομαι ότι απειλούμαι γιατί ξέρω ποια είμαι, αν ο Μάρκος δεν το ξέρει είναι δικό του το πρόβλημα» επισήμανε η Έλενα.

Όσο για το πώς θα αντιδρούσε η ηθοποιός σε μία ενδεχόμενη απιστία;

«Μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μην πεις. Τώρα με τη λογική μου θα σου πω όχι (ότι δεν θα το δεχτεί δλδ), όμως τι θα κάνω στην πραγματικότητα και ποια πράγματα θα μετρήσω» είπε η Έλενα Τσαβαλιά, με τον ηθοποιό να συμπληρώνει χιουμοριστικά: «δεν τα τινάζεις όλα στον αέρα για μια απιστία».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top