Το ΞΕΣΠΑΣΜΑ του Στέλιου Διονυσίου στο J2US: Να φύγετε να πάτε αλλού

Με ποιους τα πήρε ο τραγουδιστής κατά τη διάρκεια του live;

Το ΞΕΣΠΑΣΜΑ του Στέλιου Διονυσίου στο J2US: Να φύγετε να πάτε αλλού

Το «Τρέμω» τραγούδησε ο Στέλιος Διονυσίου με την Χριστίνα Πολίτη στη σκηνή του J2US, αλλά όπως φαίνεται, ο τραγουδιστής ήπιε… φαρμάκι με τα σχόλια των τηλεθεατών στα social media με αποτέλεσμα να ξεσπάσει on air!

«Στο διάλειμμα των διαφημίσεων διάβαζα διάφορα σχόλια πίσω στο backstage… Υπάρχουν κάτι άνθρωποι ρε παιδιά… Διαβάζεις κάτι πικρόχολα σχόλια, του στυλ “Θα αλλάξουμε κανάλι”. Αλλάξτε το ρε παιδιά, πηγαίνετε αλλού τελοσπάντων» ανέφερε ο τραγουδιστής και πρόσθεσε: «Εμείς ήρθαμε εδώ να περάσουμε καλά, εδώ ήρθαμε να κάνουμε χαβαλέ, να τραγουδήσουμε. ‘Άλλωστε αυτό το παιχνίδι είναι και για έναν φιλανθρωπικό σκοπό. Δεν ήρθαμε να δείξουμε αν τραγουδάμε ωραία, αν είμαστε όμορφοι ή άσχημοι»

Μάλιστα, έριξε και το καρφάκι του σε διάφορους επωνύμους που εξέφρασαν δημόσια τη γνώμη τους για το J2US. «Θέλω να πω σε αυτούς που δεν τους αρέσει και το κρίνουν κάθε εβδομάδα, μιλάω και για ανθρώπους της δουλειάς μας, άνθρωποι που έχουν παρουσιάσει αυτό το παιχνίδι, άνθρωποι που έχουν συμμετάσχει σε αυτό το show, κάνουν σκληρή κριτική! Τελοσπάντων ας δούνε κάτι άλλο σήμερα! Ας δούνε ποδόσφαιρο!»

Μήπως η τελευταία σπόντα πήγαινε στον Γιώργο Καπουτζίδη, ο οποίος, όπως σας γράψαμε από το star.gr, δήλωσε δημόσια ότι η Ζέτα του άρεσε εμφανισιακά περισσότερο στο «Dancing»; Λέμε μήπως…

Κάντε κλικ και δείτε το βίντεο...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top