Δαμάζοντας τα Όνειρα: Η ζωγραφική χωρίς κανόνες

Τα έργα της ζωγράφου θα παρουσιαστούν 1 Αυγούστου

ψάρι

Η καλλιτέχνις Ειρήνη Γκόγκουα που  τολμά να διαφοροποιείται και να μεταβάλλεται ανάλογα με τα αισθητήρια της ζωής, της ψυχής θα παρουσιάσει τα έργα της στα εγκαίνια που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 1 Αυγούστου στις 21:00 με χρώμα μπλε, ήχο σαξοφώνου, μυρωδιά πεύκου και γεύση κοκτέιλ, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μίληση», στο Πόρτο Χέλι, με τη στήριξη του Δήμου Ερμιονίδας. 
 

Καληνύχτα Μητέρα: Μάνα και κόρη προσπαθούν να μιλήσουν με ειλικρίνεια

«Όταν έχω μία ιδέα, μία έμπνευση και την αποτυπώνω αισθάνομαι σα να τη φυλακίζω. Σαν να έπιασα ένα όμορφο και ελεύθερο πουλί και να το έβαλα στο κλουβί, για να γίνει δικό μου… να το δείχνω περήφανη!» αναφέρει η Ειρήνη Γκόγκουα.

Τζεραλντίν Άρον: «Το υπέροχό μου διαζύγιο»

Λίγα λόγια για την εικαστικό Ειρήνη Γκόγκουα

Η Ειρήνη Γκόγκουα είναι μία καλλιτέχνις «πολυμορφική», καθώς τα έργα της βασίζονται σε πολυδιάστατα μοτίβα και κρυφά νοήματα. Ο κάθε θεατής ταξιδεύει μέσα από αυτά και τα μεταφράζει με τα μάτια της ψυχής του. Βάση των έργων της είναι το κράμα των χωρών όπου έχει ζήσει και οι διαφορετικές κουλτούρες αυτών που την επηρέασαν καθοριστικά. Από τα φοιτητικά της, ακόμα, χρόνια ως σπουδάστρια της οδοντιατρικής θυμάται χαρακτηριστικά: «Μου άρεσε από τότε να παρατηρώ τον πραγματικό και τον φανταστικό κόσμο καθώς και το αποτέλεσμα της συνύπαρξής τους. Η ζωγραφική είναι ένας χώρος χωρίς κανόνες». Τα έργα της προβάλλουν μία συμπαντική συγχορδία χρωμάτων. Η Ειρήνη Γκόγκουα τολμά να διαφοροποιείται και να μεταβάλλεται ανάλογα με τα αισθητήρια της ζωής, της ψυχής και την αντανάκλαση αυτών στο υποσυνείδητό της. Το αποτέλεσμα αποκαλύπτεται μπροστά στα μάτια του έκπληκτου κοινού αποτυπωμένο σε ξεχωριστούς πίνακες, ιδιαίτερα γλυπτά αλλά και πρωτότυπες τρισδιάστατες μορφές σε πλέξιγκλας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top