Γλυκερία:''Υπήρξε μια περίοδος που ήταν δύσκολ�� για μένα και τον σύζυγό μου"

Ποια η γνώμη της για την Πάολα;

Γλυκερία:

Καλεσμένη του Πέτρου Κωστόπουλου ήταν η Γλυκερία το πρωί της Παρασκευής. Η τραγουδίστρια μίλησε για την κρίση στο γάμο της αλλά και για την Πάολα.

Η τραγουδίστρια δεν δίστασε να παραδεχτεί πως εκείνη και ο σύζυγός της πέρασαν μια δύσκολη περίοδο: «Υπήρξε μια περίοδος που ήταν πιο δύσκολη μεταξύ μας. Νομίζω υπάρχει σε όλα τα ζευγάρια. Και ακραίες καταστάσεις και φτάσαμε σε πολλά σημεία. Αλλά έτσι γίνεται. Μέσα από τις αντιθέσεις βρίσκεις και τα καλά. Θέλει ψάξιμο, εκεί πρέπει να βάλεις τη λογική. Η κρίση στη σχέση προσθέτει στον άνθρωπο περισσότερη γνώση και μια εμπειρία και τι να εκτιμήσεις περισσότερο στον άλλο. Κάτι που δεν το είχες δει πριν το βλέπεις τότε».

Μάλιστα, με αφοπλιστική ειλικρίνεια παραδέχτηκε πως αν ο σύζυγος της, Στέλιος Φωτιάδης δεν ήταν στο πλευρό της ίσως και να μην υπήρχε στο χώρο του τραγουδιού: «Με τα χρόνια φεύγει ο έρωτας, αλλά μένει η εκτίμηση, η συμπαράσταση η αγάπη. Χωρίς τον σύζυγο μου, τον Στέλιο Φωτιάδη, δεν ξέρω αν θα μπορούσα να είμαι σε αυτό τον χώρο. Το λέω αυτό γιατί δεν κάνω τίποτα από αυτά που κάνουν οι τραγουδιστές. Απολύτως τίποτα, όμως. Το μόνο που κάνω είναι να επιλέξω τα ρούχα που θα φορέσω. Τα διαδικαστικά και τα πρακτικά τα κάνει εκείνος. Εμένα μ’ αρέσει αυτή η επαφή με τον κόσμο».

H Γλυκερία αναφέρθηκε και στην Πάολα λέγοντας: «Πάολα, που είναι πολύ παρεξηγημένη από κάποιους και πολύ αγαπημένη από πολλούς. Δεν την έχω παρακολουθήσει ζωντανά, αλλά έχω δει στο Youtube πολλά βίντεο από live της. Νομίζω το “χει. Το “χει καλά. Δεν κρίνω τα τραγούδια που λέει, γιατί και άλλοι έχουν πει ωραία τραγούδια χωρίς να έχουν καλή φωνή».

Παρακολουθήστε ένα μικρό απόσπασμα από την συνέντευξή της

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top