Βαλαωρίτης για Σόιμπλε: «Βαμπίρος που ρουφά μέσω του Ευρώ το αίμα όλων των Ευρ. Οικονομιών»

Ξαναχτυπά ο ποιητής μετά την επιστολή του κατά της Χρυσής Αυγής

​Ξαναχτυπά ο σπουδαίος ποιητής Νάνος Βαλαωρίτης μετά την επιστολή του στον Αντώνη Σαμαρά κατά της Χρυσής Αυγής. Αυτή τη φορά ο λόγος του έρχεται να "χτυπήσει" τη Γερμανία και συγκεκριμένα τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, τον οποίο αποκαλεί «Βαμπίρ», με αφορμή την επικείμενη επίσκεψη του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας, στη χώρα μας μέσα στον Ιούλιο.

«Επί τη ευκαιρία της θρασύτητας της επισκέψεως σε μια χώρα θύμα του σα να μη συνέβαινε τίποτα θα ήθελα να πώ τα εξής:

O κ. Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δεν αντιλαμβάνεται ότι έχει πεθάνει από καιρό και έχει μετατραπεί σε βρυκόλακα, ήτοι επί το γνωστότερο, "βαμπίρος", ρουφώντας μέσω του Ευρώ το αίμα όλων των Ευρωπαϊκών Οικονομιών.

Ο κ. Σόιμπλε θα έκανε θαυμάσια στο ρόλο του Νοσφεράτου, διάσημου ήρωα του Εξπρεσιονιστικού γερμανικού κινηματογράφου.

Ως είναι γνωστόν, είναι πολύ δύσκολο να σκοτώσει κανείς έναν πεθαμένο και γίνεται αυτό μόνο δια ανασκολοπήσεως στον τάφο του.

Τελειώνω με αυτή τη νεογοτθική παρομοίωση διότι ο ίδιος φέρεται σαν Γότθος Βάρβαρος όχι μόνο απέναντι σε μας αλλά σε όλη την Ευρώπη, πεισματικά επιμένοντας να εφαρμόζει μέτρα λιτότητας σε οικονομίες υπό ύφεσιν.

Όπως φαίνεται για τέτοιους τα αισθήματα δεν ισχύουν παρά μόνο μια αχόρταστη δίψα μίσους και εκδίκησης» έγραψε χαρακτηριστικά στην προσωπική του σελίδα στο facebook και πρόσθεσε:

«Συμβουλεύω στους Έλληνες πολίτες επειδή θ'αναγκαστούμε να επιστρέψουμε στην μαγεία για να τον πολεμήσουμε, να κρεμάσουν τσαμπιά από σκόρδα στις πόρτες τους και να φάνε πολύ σκόρδο ώστε να βρωμίσει ο τόπος που είναι ο παραδοσιακός τρόπος να αποφεύγουμε τους Βαμπίρους. Για καλό και για κακό να κρεμάσουν και ένα Σταυρό στη πόρτα τους».

nanos.jpg

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top